Куди зникли експерти “ТОП-модель по-українськи”: Соня Плакидюк, Алла Костромічова, Сергій Нікітюк

Проєкт "Топ-модель по-українськи" змусив світ по іншому подивитися на наших дівчат та переконатися, що українська нація талановита у всьому. Цікаво, чим сьогодні займаються експерти модельного шоу, за якими раніше слідкувала вся країна?З

Телевізійний проєкт “Топ-модель по-українськи” став одним з найбажаніших шоу для молодих дівчат, оскільки він може відчинити двері у світ професійної моди та популярності. За основу було взято формат схожої іспанської передачі, а знаменита модель українського походження Алла Костромічова стала ведучою цього проєкту. Для участі у шоу були залучені й інші професійні експерти, такі як Соня Плакидюк — зірковий фотограф, та Сергій Нікітюк — досвідчений модельний скаут. Останній сезон шоу був відзнятий у 2020 році та відтоді експерти майже перестали з’являтися на телебаченні. Де зараз живуть і чим займаються знамениті коучі моделінгу?

Чим сьогодні займаються експерти проєкту “Топ-модель по-українськи”?

Алла Костромічова

Алла являється популярною моделлю не тільки в Україні, а й в усьому світі. З нею хочуть співпрацювати найвідоміші бренди планети, такі як Christian Dior, Balenciaga, Valentino та інші. Костромічова давно живе в Америці та одружена з чоловіком італійського походження, Джеймсом Капоне. В Україні Алла має власну модельну агенцію, де навчає молодих дівчат мистецтву світу високої моди.

Алла Костромічова відправила в Україну 14 тонн гуманітарної допомоги
Алла Костромічова відправила в Україну 14 тонн гуманітарної допомоги

З початку повномасштабного вторгнення знаменитість не поверталася на Батьківщину, але не забула про неї. Модель передала понад 14 тонн гуманітарної допомоги на потреби регіонів, де йдуть бойові дії. Це були медикаменти, харчові продукти, електрогенератори, дитяче харчування тощо.

Соня Плакидюк

Ще до знімання у “Топ моделях” Соню знали усі представники українського шоу-бізнесу. Рудоволоса красуня працювала професійним зірковим фотографом і майже усі обкладинки глянцевих журналів — справа її вмілих рук. На Instagram Плакидюк підписано близько пів мільйона людей. Фотографиня активно користувалася своєю популярністю у соціальних мережах та оприлюднювала події, які відбуваються в Україні. Зараз Соня продовжує свою роботу у Києві.

Соня Плакидюк продовжує займатися професійною діяльністю в Україні
Соня Плакидюк продовжує займатися професійною діяльністю в Україні

Сергій Нікітюк

На зміманнях “Топ-модель по-українськи” Сергій Нікітюк був улюбленцем дівчат. Суворий, але справедливий, з почуттям гумору та  харизмою. Він завжди міг дати слушну пораду новоприбулим моделям та підтримати у нових починаннях. Зараз Сергій знаходиться в Україні та продовжує знімати шоу “Предметка” для Нового каналу на ютубі, де моделі, колишні учасниці проєкту, діляться подіями свого повсякденного життя.

Сергій Нікітюк був улюбленцем учасниць проєкту “ТОП-модель по-українськи”

Схожі статті