“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець показала, за кого реально вийшла заміж: його звати не Володя

Артистична та гумористична Олена Кравець стала улюбленицею української публіки ще з часів участі у "Кварталі 95". Там її запам'ятали, як "дружину" Володимира Зеленського, але в реальному житті знаменитість одружена з іншим. Дізнайтеся, як виглядає та чим займається чоловік Олени Кравець.

Олену Кравець вже багато років жартівливо називають “квартальною” дружиною Володимира Зеленського. Але ж звідки взявся цей жарт? Відомо, що раніше ці знаменитості грали давно одружену, сімейну пару у “Кварталі 95”. Проте у реальному житті кожен з “подружжя” давно мав свою родину.

Олена Кравець грала дружину Володимира Зеленського, але насправді була одружена з іншим
Олена Кравець грала дружину Володимира Зеленського, але насправді була одружена з іншим

Пані Олена зарекомендувала себе не тільки, як професійна акторка, а і як порядна дружина та хороша мама. Зі своїм чоловіком, Сергієм, зірка познайомилася ще у студентські роки, коли вони разом грали в університетському КВН. Кравець вже неодноразово розповідала, що загадковий красень сподобався їй одразу. Навіть була історія, коли Сергій через хворобу не прийшов до інституту, а Олена поїхала без попередження провідати однокурсника. Саме тоді знаменитість подумала, що все буде серйозно.

“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець з 2002 року одружена з іншим

Закохані офіційно одружилися у 2002 році, а вже через рік Олена Кравець подарувала коханому доньку. Після того, як подружжя переїхало до столиці, а акторка почала будувати кар’єру на телебаченні, Сергій почав працювати креативним продюсером “Кварталу”. Зіркова пара намагається не розповсюджуватися подробицями свого особистого життя, тому майже неможливо знайти інформацію, щоб між чоловіком та дружиною були якість сварки, зради чи публічні скандали. Олена та Сергій Кравець складають враження люблячої та вірної пари.

Олена Кравець показала, як виглядає її чоловік
Олена Кравець показала, як виглядає її чоловік

Сьогодні подружжя виховує не тільки доньку Марію, яка, до речі, вже доросла та самостійна дівчина, а й ще двох дітей — Івана та Катю. Двійнята народилися у 2016 році, коли Олені було вже 39 років. Пара зізнається, що вони планували другу дитинину, але народження аж двох малюків стало для них ще тим випробуванням.

Нагадаємо, що чоловік Олени Кравець хрестив доньку Володимира Зеленського.

Схожі статті