Вони ще не чули “шановні гості, дорога родино”: українські холостячки — Даша Астаф’єва, Злата Огнєвіч та інші

Не вродись красивою, а вродись щасливою — ця народна мудрість точно не про них. Жінки, у яких особисте життя не на першому місці, жінки з розбитим серцем — хто вони, українські холостячки? Більш детально про кожну кралю.

Дар’я Астаф’єва

37-річна співачка та модель Даша Астаф’єва ще досі ні разу не була заміжня. І хоча вона з 2016 була у стосунках із Артемом Кімом, який покликав її заміж через рік, однак, до РАЦСу вони так в не дійшли. Після 5 років спільного життя красуня все-таки розійшлась із громадянським чоловіком. Зараз вона проводить час в компанії своїх улюбленців — собак Чічіко, Луни та Шефа.
У квітні цього року в Мережі з’явились чутки про нового бойфренда Астаф’євої, однак ніякої інформації співачка офіційно не розголошувала.

Даша Астаф’єва зі своїми собаками

Злата Огнєвіч

Виконавиця та головна “Холостячка” країни після проєкту так і не змогла приміряти білу сукню, адже стосунки із переможцем Андрієм Задворним не склалися — роман дуже швидко закінчився.
Огнєвіч не приховує, що через її спосіб життя та постійну заклопотаність, з нею важко побувати здорові відносини, тому заміж вона не спішить.
Наразі співачка не афішує подробиці свого особистого життя.

Розкішна брюнетка Злата Огнєвіч

Тіна Кароль

Після болісної втрати чоловіка Євгена Огіра співачка Тіна Кароль так і не змогла знову знайти собі гідну пару. Роман з молдавським музикантом Даном Баланом не дійшов до логічного завершення, хоча дуже активно обговорювався в Мережі — шанувальники чекали на гучне весілля.
Зараз 37-річна співачка у статусі матері-одиначки самостійно виховує сина Веніаміна.

Білява холостячка Тіна Кароль

Леся Нікітюк

Про романи Лесі Нікітюк знають всі та не знає ніхто. Ведуча не розголошує інформацію про своїх чоловіків, але шанувальники ледь не кожен день прилітають їй нові романи. Ця загадкова леді віджартовується, але зачіпок не дає, тому офіційно залишається у статусі холостячки.

А на питання підписників про самотність відповіла з самоіронією:

“Мене в п’ятому класі баба обміла віником. Серйозно кажу!”

Загадкова Леся Нікітюк

Наталя Могилевська

47-річна співачка один раз виходила заміж, але на все життя не склалося. Шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим тривав менше року. Другим коханим чоловіком став Єгор Долінін, з яким Наталя прожила 5 років, виховуючи трьох його доньок, але під вінець він її так і не покликав.
У житті Могилевської були численні романи, але берегинею домашнього вогнища та мамою їй стати поки що не судилося.

Кохані чоловіки Наталі Могилевської

Схожі статті