Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля та показала сукню нареченої з пір’ям: Алан від щастя не засяє

Відома російська телеведуча Жанна Бадоєва, яка отримала популярність в Україні завдяки зйомкам в програмі "Орел та Решка" сколихнула мережу весільними кадрами.

Свого часу вже Жанна Бадоєва стрімко увірвалася в український шоу-бізнес, як талановита ведуча та дружина легендарного кліпмейкера Алана Бадоєва. З часом пара зрозуміла, що їхні шляхи розходяться. Не врятували шлюб і спільні діти.

Врешті-решт, Алан залишився і надалі творити в Україні, а от Жанна знайшла для себе можливість підйому в кар’єрі в російській федерації, а жити почала в Італії.

Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля

Доньку Алана Бадоєва виховує третій чоловік Жанни Бадоєвої
Жанна Бадоєва відгуляла розкішне весілля

Такі кардинальні зміни пов’язані з заміжжям зірки. 8 років тому вона вийшла заміж за Василя Мельничина та перегорнула сторінку. Примітно, що не тільки телеведуча залишилася в хороших стосунках зі своїм екс-чоловіком, але і її новий обранець. Алан Бадоєв навіть публічно вітає Василя з днем народження.

Нещодавно Бадоєва вирішила пригадати, як виходила заміж втретє. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з весілля, на честь їхньої з Мельничиним річниці.

На фото Жанна постала у короткій весільній сукні з пір’ям, пишною фатою та безумовно драйвовим настроєм.

У коментарях під публікацією зіркову пару почали вітати та бажати сімейного щастя. Натомість Алан Бадоєв поки що не відреагував на нову публікацію колишньої дружини.

Нагадуємо, раніше режисер розповідав про те, як складно йому було розлучатися з Жанною. Зокрема пара під час розриву не скандалила, а багато плакала. Жанна та Алан не могли відпустити одне одного, але свідомо пішли на це через безперспективність стосунків.

Схожі статті