Ким працюють дружини телеведучих 1+1: Юрія Горбунова, Дмитра Комарова, Святослава Гринчука, Влада Ями та інших

Вийти заміж за мільйонера є мрією багатьох дівчат, але як щодо стати дружиною ведучого каналу 1+1? Ці жінки не ховаються за спинами своїх чоловіків у променях чужої слави. Кожна з них не поступається у популярності своєму зірковому чоловіку. Хто за професією дружини Юрія Горбунова, Дмитра Комарова так інших відомих телеведучих?

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Дружину Юрія Горбунова знає кожен. Чудернацькі капелюшки, яскраве вбрання, довгі ноги — все це про неї. Катя Осадча, жінка, яка знає про закулісся українського шоу-бізнесу та найспівочіших людей країни все. Модель, журналістка та ведуча програм “Світське життя”, “Голос. Діти” та “Голос країни”.
Про офіційний шлюб із Горбуновим Катерина Осадча заявила у лютому 2017 року, тоді ж народила йому сина Івана, а в 2021 у пари на світ з’явився ще один хлопчик — Данило. У декреті ведуча не засиджувалась та продовжувала свою кар’єру, досягаючи нових висот.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Обраницею зіркового мандрівника стала неймовірна титулована краля Олександра Кучеренко. У свої 24 роки дівчина за спиною має неабиякий досвід: “Міс Україна-2016”, модель, ведуча телепередачі “Зірковий спорт” на одному із провідних українських телеканалів, професійна танцівниця та просто красуня. На її рахунку численні рекламні кампанії та модні покази.
Із майбутнім чоловіком Кучеренко познайомилася, як не дивно, але на роботі, точніше, на конкурсі “Міс Україна-2016”, де Дмитро Комаров був серед членів журі. А вже в 2019 вони стали щасливим подружжям.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Влад Яма та Ліліана Яма

Влад Яма та Ліліана Яма

Останнім часом Влад Яма перестав приховувати свою дружину, з якою у вересні 2022 відзначив восьму річницю весілля, тому тепер пристрасну брюнетку знають всі. Ліліана Яма незмінна супутниця відомого танцівника на всіх світських заходах, здавалося б, що і професія у неї публічна. Однак, за фахом жінка вчитель географії та спеціаліст з міжнародного туризму, про це вона розповідала шанувальникам у своєму Інстаґрам-акаунті. Але чи працює Ліліана зараз за спеціальністю — невідомо.

Святослав Гринчук та Христина Гринчук

Святослав Гринчук та Христина Гринчук

Як не дивно, але дружина журналіста та ведучого ТСН на каналі 1+1 Святослава Гринчука теж журналістка за фахом. Разом з Христиною вони навчалися на одному факультеті Львівського національного університету ім. Івана Франка, вони — перше і єдине кохання в житті одне одного. У 2017 році пара одружилася, разом виховують п’ятирічну донечку Дзвінку.

Тімур Мірошниченко та Інна Рудник

Тімур Мірошниченко та Інна Рудник

Ведучий другого сезону шоу “Маскарад” та передачі “Твій день” з 2018 року одружений на успішній юристці та адвокатші Інні Рудник. Жінка наполегливо працювала за професією понад 10 років, а зараз основна її робота — виховання доньки Мії та сина Марка.

Схожі статті