В мережі з’явилось нове романтичне фото Кацуріна з Дорофєєвою: як на таке реагує Дантес?

Надія Дорофєєва на початку цього року розлучилась зі своїм чоловіком відомим співаком Володимиром Дантесом і тепер навіть не соромлячись виставляє спільні фотокартки з новим бойфрендом Кацуріним.

Так, у лютому цього року Дорофєєва і Дантес оголосили про своє розлучення та ця новина ошелешила майже всю країну. Коло них завжди було багато пліток, проте, цього разу вони не вщухали дуже довго. Адже сталося так, що одразу після оголошення про розрив стосунків, Надя почала зустрічатися з другом родини Михайлом Кацуріним, який в цей же момент також розлучився з дружиною Дашею.

Тривалий час вони мовчали та приховували свої стосунки, але все таємне стає явним.Тож, Дорофєєва потрапила під велику хвилю незадоволення зі сторони шанувальників, як своїх, так і Дантеса. Тому, пара вирішила не оголошувати свій стан, але на одному з інтерв’ю зірці довелося зізнатися, що вона з одних стосунків одразу стрибнула в інші.

Це обурило навіть самого Володимира Дантеса, після чого він обірвав всі стосунки з Дорофєєвою. Та Надія не стала довго чекати й вже активно почала викладати романтичні історії з Мішею та навіть фото у профіль. Навіть попри те, що це може бути неприємним для Вови. Але ж це тепер її окреме життя, яке співачка проживає так, як вважає за потрібним.

Тож, у мережі з’явилось нове романтичне фото Дорофєєвої та Кацуріна, де вони мило припали один до одного. Відчувається, що у пари гармонійні та спокійні стосунки один між одним. Тому й коментарі пішли такі ж, а о з самого початку було одне засудження, бо це якось все дивно вийшло. Але тепер, пара Кацурін і Дорофєєва починають подобатись спільноті та навіть отримують компліменти.

Тож, виходить не страшно йти проти правил і робити те, чого бажає твоє серце. Люди згодом все забувають, а твоє щастя все ще залишається у твоїх долонях. А особливо важко знайти та втримати кохання, особливо у наших реаліях, це просто щось фантастичне.

Тому, Надю стало підтримувати більше людей, особливо жінок. І це вже дуже гарний знак. Значить, що зовсім скоро народ полюбить обидві пари. Й Кацуріна і Дорофєєву, й також Дантеса з Дашею.

Схожі статті