Ведуча Катерина Осадча показала, що відбувається за лаштунками “Голосу країни”: розкішшю і не пахне

Знаменита телеведуча Катя Осадча показала фанатам, що відбувалося за лаштунками знімань останнього випуску 12 сезону "Голосу Країни". Замість зачіски — шапка, а ошатні сукні змінила на зимову куртку. Як проходив останній ефір у Київському метрополітені?

Ось і закінчилися знімання 12 сезону найпопулярнішого вокального проєкту “Голос Країни”. Старт сезону відбувся 23 січня 2022 року, але ефіри припинилися через початок повномасштабної війни на території України. Ніхто не знав, чи вдасться продюсерам та операторам закінчити проєкт, але сумісними зусиллями учасників програми вдалося відзняти останній випуск та відчинити молодим талантам двері у світ шоу-бізнесу.

Закінчилися знімання 12 сезону Голос країни

Суддями “Голосу” бути Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Олександра Заріцька та Андрій Мацола. У перших випусках одним із тренерів був Святослав Вакарчук, але у жовтні артист повідомив, що в судейське крісло він більше не повернеться, оскільки зараз в його планах є зовсім інша місія, яку він прагне виконувати. Співак їздить по гарячім точкам та деокупованим містам, допомагає людям та воїнам, а також підтримує бадьорість духу своєю творчістю.

Судді та ведучі вокального проєкту Голос країни – 12

У ролі ведучих проєкту виступали Юрій Горбунов та Катерина Осадча, тандем яких ще давно полюбився глядачеві. Нещодавно знаменитість опублікувала у своєму Instagram сторіс, де показала, що відбувалося за лаштунками та поза об’єктивами камер.

Катя Осадча показала, що відбувалося за лаштунками знімань Голосу у столичному метрополітені

Останній випуск був відзнятий у столичному метро на станції Хрещатик. Підземну романтику псував холод, оскільки температура повітря була лише +10 градусів і в перервах між зніманнями або на репетиціях Каті, як і іншим артистам, доводилося вдягати на себе декілька шарів одягу, щоб зігрітися та не застудитися. Робота метрополітену при цьому не була зупинена і перехід між знімальними майданчиками проводився прямісінько через рейки. Але попри складнощі вдалося завершити 12 сезон “Голосу Країни”, бо навіть у такі скрутні часи, як зараз, українська нація — непереможна.

Нагадаємо, що Катя Осадча одружена з Юрієм Горбуновим з 2017 і подружжя виховує двох спільних дітей.

Схожі статті