Влад Яма пересиджує війну в Америці, але не сидить на місці рівно: “Їдемо всією родиною волонтерити”

Влад Яма український відомий хореограф та танцюрист, який останні 8 місяців перебуває разом із родиною в США заради безпеки дитини та свого власного життя.

Владислав поїхав в Америку разом з родиною ще з перших днів повномасштабної війни, через що й потрапив на велику хвилю хейту та критику від своїх колег та знайомих. Адже під час війни чоловіки збирають всю свою волю в кулак та йдуть захищати Україну, але це в уяві, роблять всі. А насправді ж у людей є багато різних причин, щоб залишатися недоторканим до зброї.

Така ситуація виникла й у Влада Ями, по-перше, чоловік в житті не тримав зброю у руках, тому для нього йти на фронт взагалі немає сенсу, користі він там не принесе. Тому, заради безпеки своєї родини, Влад поїхав разом з ними у США, де живе та намагається все ще виправдати свій вибір, хоча насправді нічого такого він і не зробив, просто поставив родину на перше місце.

Влад Ма показав, чим допомагає Україні
Влад Ма показав, чим допомагає Україні

Але все ж таки отримав багато негативу на свою адресу. Та сам хореограф у конфлікти не влізає, а от його дружина Ліля досить активно оберігає чоловіка від наклепу та пліток і дуже часто заступається за нього у своєму блозі instagram.

Та цього разу жінка вирішила поділитися своїми родинно-волонтерськими буднями, та розповіла, що вони всією родиною вже довгий час волонтерять і допомагають вантажити коробки з усім необхідним для українців, це робить Влад та клеїти наліпки на коробки й на ліхтарики для військових, цим займається вже Лілія з сином.

Влад Яма показав, чим допомагає Україні
Влад Яма показав, чим допомагає Україні

І це ще не все, нещодавно сам Яма викладав пост, де він брав активну участь у мітингу, який було організовано у підтримку України. А тепер ще й волонтерство додалося. Родина Ями співпрацює з фондом Florida for Ukraine, тобто вони доєдналися до групи волонтерів, а не створили щось на власні кошти. Та для того, щоб допомагати, гроші не завжди потрібні, принаймні чоловік не сидить без діла, а допомагає своїй рідній країні наблизити перемогу та надати якусь користь.

Схожі статті