Куди зник та чим займається актор серіалу “Леся + Рома” Дмитро Лаленков: “Не засуджуйте мене”

Відомий український актор Дмитро Лаленков, став справжньою легендою вітчизняного кінематографу, хоча у дитинстві навіть і не думав про цю професію, але доля все вирішила. Та останнім часом про актора геть нічого не чутно, куди ж він подівся?

Дмитро Ляленков став відомим завдяки старому, ситкому “Леся+Рома”, який у свій час набув шаленої популярності та зробив головних акторів справжніми зірками. І ними стали саме Дмитро Лаленков та Ірма Вітовська. Насправді якби не цей серіал, то можливо актори не стали б такими затребуваними та популярними.

Куди зник Дмитро Лаленков
Куди зник Дмитро Лаленков

Натомість це не єдина роль Діми у серіалах, його творчий шлях почався ще у 1992 році, а “Леся+Рома” розпочав своє існування у 2005 році. Проте у кожного актора є якась значуща роль, після якої його помічають режисери та починають кликати у різноманітні проєкти, так сталося з Дмитром. Його акторська біографія налічує 78 ролей, уявіть собі, наскільки професійним потрібно бути, щоб професійно зіграти таку кількість образів.

Та чомусь останнім часом про Дмитра геть нічого не чутно, невідомо, де він зараз перебуває, що робить, чим займається, та відповіді можна знайти у його постах в instagram. Щоправда, вони неоднозначні, але хоча б щось вони говорять.

Отже, дивлячись на профіль Діми можна зрозуміти, що він знаходиться в Україні, в Києві, також займався збором коштів для української армії і активно висловлював свою позицію, оскільки сам актор уродженець міста Стаханов, що на Луганщині, а там, як відомо, вже 8 років триває загарбницька війна.

Та один пост з усіх останніх, дуже загадково говорить про те, що чоловік кудись збирається та одразу виправдовується.

“Не треба мене проклинати або робити мені догани, ви багато чого не знаєте і вам не варто цього знати. Повірте, я роблю все, що можу, ризикуючи багато чим. Будьте щасливі та не засуджуйте мене. я вас люблю” – написав Дмитро.

Також на його сторінці є пости з церковними процесами, тому, можна зробити висновок, що або актор кудись поїхав, або пішов у монахи. Та відповіді на ці здогадки ми зможемо дізнатися лише тоді, коли сам Дмитро дасть чітку відповідь.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.