Двоповерховий будинок з панорамними вікнами: де живуть Потап і Каменських по сусідству з Горбуновим і Осадчою

Стало відомо, як виглядає заміський будинок Насті Каменських та Потапа. Два поверхи розкоші з панорамними вікнами та власним басейном, які старанно приховані від допитливих спостерігачів. Як часто зірки проводять час вдома?

Дім — як багато асоціацій у кожного з нас викликає це слово. Це місце, де можна відпочити після важкого робочого  дня, або де можна зібратися з близькими на святкову вечерю. Там зберігаються наші найліпші спогади та важливі для нас речі. Артисти української естради не є виключенням, вони також намагаються облаштувати свою домівку таким чином, щоб саме там вони могли сховатися від уваги публіки та об’єктивів камер.

Як виглядає двоповерховий маєток Потапа і Насті Каменських?

Зіркова родина мешкає під Києвом, у селищі під назвою Романків. Але це не село з коровами та бездоріжжям. На території цього населеного пункту розташовані елітні маєтки олігархів та знаменитостей, як, наприклад, будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова неподалік.

Домівка Потапа і Насті ретельно охороняється, а територія облаштована камерами відеоспостереження. Будинок розташований майже на 14 сотках землі, має два поверхи, а надворі знайшлося місце для домашнього басейну, навколо якого рясно насаджені дерева та кущі, щоб приховати сімейний відпочинок від допитливих очей сусідів.

Як виглядає двоповерховий маєток Потапа і Каменських
Як виглядає двоповерховий маєток Потапа і Каменських

Двір встелений шовковистим, зеленим газоном, де Настя часто займалася спортом, а також є невеличкий сад з фруктовими деревами, врожаєм з який хизувалися зірки у соціальних мережах.

Зіркова родина часто проводить відпочинок на зеленому подвір'ї своєї домівки
Зіркова родина часто проводить відпочинок на зеленому подвір’ї своєї домівки

Інтер’єр всередині виконано, переважно, у світлих та пастельних кольорах, завдяки чому простір стає візуально більшим. Панорамні вікна пропускають у кімнати багато сонячного світла, завдяки чому домівка наповнюється затишком та теплом. Кухня в артистів також виконана у світлих кольорах, з меблями кольору айворі, а на другому поверсі розташована спальня подружжя та гардеробна кімната.

Інтер'єр будинку Потапа і Насті Каменських виконан переважно у світлих та пастельних кольорах
Інтер’єр будинку Потапа і Насті Каменських виконан переважно у світлих та пастельних кольорах

Настя часто викладає публікації, які були зроблені вдома і видно, з яким трепетом та насолодою співачка ставиться до свого дому. До речі, саме там після покупки території, Потап зробив своїй коханій пропозицію руки та серця.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко та Настя Каменських одружені ще з 2019 року, але спільних дітей зіркова пара поки що не має.

Схожі статті