“Не хочеться бути використаною”: Ані Лорак розповіла, куди втекла з москви і чому досі мовчить про війну

Відома російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу раптовою заявою про причину свого мовчання під час війни. Усі деталі в нашій статті.

З початком повномасштабної війни в Україні знаменита російська співачка Ані Лорак забрала свою дочку Софію з столиці російської федерації та зникла з інформаційного простору. Через мовчання зірку почали активно хейтити в мережі, через що вона і видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Більше, ніж півроку фанати нічого не знали про місцезнаходження Кароліни і лише на початку осені вона вийшла на зв’язок.

Ані Лорак розповіла, куди втекла з москви

Куди зникла Ані Лорак
Ані Лорак розповіла, куди втекла з москви

Не так давно зірка засвітилася в Іспанії разом зі своєю дочкою. Подейкували, що саме там вона тимчасово осіла. Втім, ніяких офіційних заяв від артистки не надходило. Натомість нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі, вперше за багато тижнів, відео, в якому розповіла своїм шанувальникам про те, куди зникла і чому мовчить.

“Багато хто питав, де я. Я тут, з вами. Знаю, що ви сумували, і я теж дуже сумую за вами. Багато хочеться сказати, але не хочеться бути використаною ніким і нічим. Можливо, у цьому причина моєї мовчанки. З дитинства я хотіла співати, бо хотіла нести любов”

Примітно, що на тлі можна помітити розкішні пейзажі, які як мінімум говорять про те, що співачка знаходиться на півдні материка.

Нагадуємо, що після 24 лютого Ані Лорак спочатку перебувала в Арабських Еміратах, а потім намагалася давати концерти в Європі. В російській федерації на артистку більше не чекають і активно скасовують усі її концерти, а в інших країнах її виступи зриваються активістами. Свою останню публікацію Кароліна написала англійською мовою, що може свідчити про те, що співачка вирішила змінити свою аудиторію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.