Актор Юрій Горбунов поділився фото у новому іміджі: пишне волосся і вуса на мільйон — конкурент Зіброва

Зірки шоу-бізнесу люблять часто змінювати власний стиль, але так не можна сказати про ведучого Юрія Горбунова. Його образ сталий: охайний костюм, стрижка, довжина якої не змінюється десятиліттями та ідеально поголене обличчя. Але цього разу він вирішив відростити вуса.

Днями актор та ведучий Юрій Горбунов заінтригував своїх підписників цікавим фото, на якому постав у кардинально новому іміджі: довге волосся, густі вуса, які дуже пасують ведучому, погляд спрямований у далечінь. Одягнений Горбунов не у своєму стилі — атласна сорочка, з розстібнутими верхніми ґудзиками та недолугий класичний костюм. Інтер’єр навколо ведучої теж виглядає досить дивно, адже на стіні над каміном висить портрет такого же самого кудлатого Юрія Горбунова, а кімната обставлена предметами відносної розкоші.
Дуже незвичайний образ для ведучого, але вже не вперше шанувальники бачать його таким неординарним.

Новий образ Юрія Горбунова

Юрій Горбунов таким чином порадував прихильників його творчості — скоро світ побачить новий сезон популярного українського комедійного серіалу “Скажені сусіди”. А образ на фото з Інстаґрам-сторіз артиста — його добре відомий серіальний персонаж, Назарій Запухляк.

Назарій Запухляк та Юрій Горбунов

Ведучий є креативним продюсером та режисером телесеріалу “Скажені сусіди”. А окрім цього він ще виконує одну із другорядних ролей — ексцентричного Назарія Запухляка. Він — найкращий тамада Яблунівки, села, в якому відбуваються всі події серіалу. Він дуже самозакоханий та знає собі ціну, оскільки, чим більше нулів у його гонорарі, тим краще буде проведене весілля. Його зовнішній вигляд підкреслює жагу до багатства, але у комічному розумінні, через відсутність смаку.

Юрій Горбунов в серіалі “Скажені сусіди”

Сам серіал розповідає про дві типові українські родини — Середюків та Крижанівських, які постійно змагаються у тому, в кого весілля розкішніше, трава зеленіша, діти успішніші. Навколо пригод та пакостей цих двох сімей і закручений сюжет проєкту.
Тому не варто лякатися, Юрій Горбунов не перетворюється на Павла Зіброва. Вуса лише частинка екранного образу.

Нагадаємо, Юрій Горбунов у 2017 році вперше став батьком. Його дружина, телеведуча Катя Осадча, народила артисту сина Івана.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.