Поп-діва Оля Полякова перевтілилася в новий образ та відкрила душу перед публікою: Макс Єжов не відірве очей

Українська поп-діва, Оля Полякова, не зупинилася на популярності вдома та поїхала підкорювати іншу країну, взявши участь в грузинському проєкті "Танці з зірками". Нещодавно знаменитість предстала в образі Солохи та відкрито показала те, що зазвичай бачить лише чоловік.

Знаменита співачка української естради, Оля Полякова, давно завоювала любов глядачів завдяки своїй харизмі, почуттю гумору та дзвінкому, мелодійному голосові. Нещодавно знаменитість відкрила у собі новий талант — танці. Оля стала учасницею грузинського телешоу “Танці з зірками”, де її партнером став танцюрист та хореограф, Максим Єжов. Цікаво, що раніше Макс вже кружляв у танці іншу українську білявку, Лесю Нікітюк, у тому ж самому проєкті, тільки у 2018 році в Україні.

Оля Полякова та Макс Єжов беруть участь у грузинських Танцях з зірками
Оля Полякова та Макс Єжов беруть участь у грузинських Танцях з зірками

Для грузинського шоу Полякова обирає образи, які переважно свідчать про її українське походження. Але нещодавно білявка вразила не тільки грузинського глядача, а й українського. Поп-діва предстала в образі Солохи з відомого мюзиклу “Вечори та хуторі біля Диканьки”, а її партнер Єжов — в образі чорта.

Образ поп-діви не залишив байдужим нікого, оскільки тугий корсет підняв та підкреслив усе, що зазвичай Оля не демонструє широкій публіці. “Душа” співачки була відкрита настільки, що ледь не вистрибувала з-під вишиванки.

“Дали жару вчора на паркеті. Ох, ви б знали мої дорогенькі, як мені дався цей ефір у грузинських “Танцях”, як я намагалася встигнути до Грузії, та врешті-решт встигла. Та попри всі хвилювання і поспіх, ми вийшли з нашим номером і запалили весь зал. Далі – більше”, — написала Полякова у своєму Instagram.

Оля Полякова розкрила душу та ошелешила усіх глядачів
Оля Полякова розкрила душу та ошелешила усіх глядачів

Цікаво, що співачка-танцюристка ледь не пропустила свій виступ і не вибула з проєкту, оскільки не встигала доїхати з Києва до Тбілісі. Прямісінько з судейського крісла “Голосу Країни” зірка вирушила до Кишинева. Але літак затримувався і був ризик, що Полякова не встигне на наступний рейс з Туреччини до Грузії. Продюсери “Танців з зірками” навіть радили поп-діві записали прощальне відео, але для української жінки немає нічого неможливого — Оля встигла і підкорила усіх присутніх!

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським з 2004 року.

Схожі статті