Близькі друзі Олега Винника розкрили правду про справжній діагноз повелителя вовчиць: “В нього болить”

Через півроку після початку повномасштабної війни фанати Олега Винника дізналися, що він лікується за кордоном. Втім, правда про його діагноз досі невідома.

Після 24 лютого не тільки фанати Олега Винника не мали жодної гадки про те, де він знаходиться, але і його зіркові колеги. Оля Полякова, Маша Єфросініна, Валерій Харчишин та інші ділилися своїми здогадками з журналістами, але не наважувалися звинувачувати артиста у тому, що він втік з Батьківщини.

Головний Вовк країни Олег Винник відсиджується закордоном
Близькі друзі Олега Винника розкрили правду про його хворобу

Врешті-решт, правда вийшла назовні і з’ясувалося, що повелитель вовчиць знаходиться в Німеччині. Тоді ж адвокат зірки вийшла на зв’язок та повідомила, що зірка знаходиться там не за власним бажанням, а тому що проходить лікування.

Близькі друзі Олега Винника розкрили правду про його хворобу

Який саме діагноз непокоїть артиста вона не розповіла. Хіба що нагадала про те, що Олег скасовував свої концерти ще до початку повномасштабної війни, адже фізично не міг виступати та співати. Тоді Олег натякнув, що в нього проблеми з горлом.

Стало відомо, як почувається Олег Винник
Близькі друзі Олега Винника розкрили правду про його хворобу

Після даної заяви Оля Полякова дала зрозуміти, що все ж таки володіє певними даними, однак діагноз свого друга розкривати відмовилася. Натомість вона заявила, що у повелителя вовчиць болить за Україну.

“Те, що я чула – у нього серйозні проблеми якісь здоров’я були. Я з Олегом спілкувалася на початку війни. Ми хотіли записувати й пісні якісь… У нього дуже боліло, що діється в Україні. Я це достеменно знаю, тому що я з ним спілкувалася”, – висловилася Полякова.

Роман Недзельський в свою чергу повідомив, що Олег багато чого робить для України, а зокрема займається закупівлею автівок для захисників, до того ж на свої гроші.

Тим часом настоятель храму і його близький друг зірки Віталій Трач зізнався, що знає про діагноз артиста. Духовник заявив, що навіть зовнішньо помітно – Олег Винние хворіє, і додав, що активно молиться за його здоров’я.

Схожі статті