Як виглядає екс-чоловік Ольги Сумської, від якого вона досі не може піти: сивий, суворий, але дуже талановитий

Знаменита українська акторка Ольга Сумська знаходиться у шлюбі зі своїм колегою та партнером Віталієм Борисюком, але на шляху до цього кохання їй довелося переступити через екс-чоловіка.

Коли Ольга Сумська вперше вийшла заміж вона була доволі юною. Спадкоємиця акторської династії, неймовірна красуня і до того ж талановита людина, вона стала об’єктом кохання немолодого актора Євгена Паперного, який і взяв її у дружини.

Євген Паперний
Ольга Сумська показала, як виглядає її перший чоловік

У пари народилася дочка Тоня, яка успадкувала мамину красу і батьковий характер. Втім, вже через декілька років Ольга В’ячеславівна зрозуміла, що з першим чоловіком їй не по дорозі.

Ольга Сумська показала, як виглядає її перший чоловік

Євген мав погані звички, які буквально отруювали їхнє подружнє життя. А до театру якраз прийшов розкішний молодий актор Віталій Борисюк, який одразу ж підкорив серце Сумської. І поки Паперним приймав раз за разом рішення, які руйнували його стосунки з дружиною, коханець Ольги В’ячеславівни здобував її прихильність.

До молодого обранця сумка акторка пішла разом з дитиною та декількома валізами. Віталію Борисюку не було куди привести кохану — пара деякий час жила з батьками актора.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Ольга Сумська показала, як виглядає її перший чоловік

Євген Паперний довго гнівався на колишню дружину та її коханця, але врешті-решт пробачив, і ба більше, навіть запропонував їм працювати у його театрі. З тих пір це тріо не просто виступає для українців, але зриває овації та справляє справжній фурор.

Варто відмітити, що після розлучення Євген Паперний не надто цікавився своєю дочкою Антоніною і цього навіть не приховує. Паперна, досягнувши повноліття, прийняла рішення переїхати до російської федерації і на даний момент проживає в москві разом зі своїм чоловіком Володимиром та двома дітьми.

Нагадуємо, що не так давно Ольга Сумська потрапила через це у скандал, адже Тоня, не дивлячись на війну та втрати, продовжує замовчувати про події в Україні і не покидає території країни-агресора.

Схожі статті