Ірина Білик влаштувала Каті Осадчій справжній скандал: розбила мікрофон на камеру заради коханого чоловіка

Фанати Ірини Білик полюбили співачку не тільки за її безумовний талант та неймовірні тексти для пісень, але і за щирість, яку можна від неї очікувати не тільки на сцені.

Ірина Білик завжди намагалася бути максимально чесною зі своєю аудиторією. Зірка на приховує, що робить собі пластичні операції, що не дивлячись на попередні невдалі шлюби, хоче вийти заміж ще раз, і до того ж торжественно і що любить знаходитися в центрі уваги.

Ірина Білик зі сцени виговорилася матері Наташі Корольової
Ірина Білик пояснила, чому розбила мікрофон Каті Осадчої

Артистка не зважає на хейтерів, адже вони є майже в кожної знаменитості, яка досягла великого успіху, і орієнтується на тих шанувальників, які її поважають та люблять.

Ірина Білик пояснила, чому розбила мікрофон Каті Осадчої

Не проти виконавиця і додати деякої перчинки у свої інтерв’ю. Наприклад, декілька років тому Катерина Осадча намагалася поспілкуватися зі співачкою, але в результаті отримала розбитий мікрофон.

Сюжет вийшов скандальним, і в той самий час феєричним. Лише згодом Ірина Білик пояснила, чому так бурхливо відреагувала на телеведучу і що саме спонукало співачку суворо розібратися з технікою, яка належала команді телеведучої.

Виявляється, Ірина Білик приревнувала свого чоловіка Дікусара до журналістки і сприйняла її манеру спілкуватися, як залицяння до її обранця. Саме це нібито і стало причиною настільки неочікуваної та емоційної поведінки. Журналістка та співачка роками не співпрацювали та не з’являлися разом на екрані. Але помиритися їм все ж таки вдалося.

Зараз Ірина та Катерина лише сміються над цією ситуацією, і ба більше Осадча вирішила пригадати, як виглядало ця феєрична подія.

Але вірні фанати “Світського життя” пам’ятають, що насправді тоді сталося. Катерина спитала у Ірини Білик, які гонорари вона отримує, зокрема за виступи перед Юлією Тимошенко. Співачка не знайшла що відповісти і просто зірвалася. Після інтерв’ю Білик заявила, що на стерпіла неповаги до себе і не бажає відповідати на такі особисті запитання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.