Ведучий шоу “Пара на мільйон” Міщеряков розповів, як зрозумів, що це кохання на все життя і показав наречену

Роман Мізеряков досить відомий український комік, який грає у гумористичному шоу "Improv Live Show" та з нещоданіх часів є телеведучим популярного нині шоу "Пара на мільйон" вирішив поділитися своїми стосунками та показати обраницю Юлю.

Рома не просто так став ведучим шоу, на якому молоді хлопці й дівчата з різних світів намагаються побудувати свої стосунки. А саме через те, що він й сам вже встиг побудувати міцні стосунки у реальному житті та щасливий у них понад 4 роки.

Оскільки зараз Рома став ще популярнішим та публічним чоловіком, його особисте життя почало цікавити багатьох дівчат. Адже варто сказати, він дуже симпатичний та добрий. Та доведеться розчарувати глядачів – серце Міщерякова вже давно зайняте. І саме тому, Рома вирішив розповісти, як він зрозумів кілька років тому, що Юля, це його доля й кохання на все життя.

В інтерв’ю для Нового каналу ведучий ексклюзивно розповів історію свого першого побачення з обраницею. Отже, він згадав, що запросив дівчину у кіно та купив поп-корн та напої й чекав на Юлю вже у кінотеатрі. Але дівчина з’явилась так ефектно, що цей момент відбився у пам’яті обох до сьогоднішнього дня.

Роман згадав, що коли на горизонті з’явилась дівчина, то не навмисно зачепила стійку зі снеками та знесла її та звісно всі закуски розсипалися просто на підлогу. Рома побачивши це намагався допомогти їй все зібрати, але сам звалив ще один. Тоді ця ситуація була дуже не зручною, але вони обидва почали голосно сміятися та пішли на сеанс без нічого.

І саме той момент за словами Міщерякова дав йому зрозуміти, що з цією дівчиною точно не буде сумно,а головне в стосунках це сміятися разом та дарувати один одному щастя та радість життя.

Так, рома вже 4 роки будує гармонійні стосунки з Юлею та досить активно показує дівчину у соціальній мережі та з пропозицією руки й серця поки не поспішає. Але запевняє, що ці стосунки доленосні та найкращі в його житті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.