Костянтин Меладзе після чуток про розлучення вперше заговорив про Брежнєву: “Кохання врятує світ”

Костянтин Меладзе з тих чоловіків, які не полюбляють виставляти на публіку своє особисте життя, тому й стосунки зі своєю підопічною Брежнєвою, він дуже довго приховував, як розлучення. Але чомусь зараз вирішив прокоментувати це.

Меладзе взагалі за своєю натурою дуже спокійна та закрита людина, завжди складалося таке враження, що він ховається у якийсь кокон, де його уява живе сама по собі та створює нові проєкти та пісні. Тому, сказати щось на публіку, для нього взагалі незвична справа, яки доставляє. чоловікові сильний дискомфорт. А тим більше щось про особисте життя.

Та останнім часом дуже часто мережею ширяться новини про розлучення продюсера з Вірою Брежнєвою, оскільки нині вони живуть окремо та мають різні погляди на ситуації. у світі. Адже Віра уродженка України, а саме міста Кам’янське, що на Дніпропетровщині, а от Меладзе росіянин, тому через свій успіх у рф чоловік залишається саме там і навіть не думає висловлювати свою думку з цього приводу та переїжджати.

Меладзе вперше висловився про розлучення
Меладзе вперше висловився про розлучення

Проте на відміну від нього Брежнєва давно вже живе у Європі, звідки й допомагає рідній Україні на волонтерському фронті. Та чи підтримує її екс-чоловік, залишається між ними. Бо навіть сама Віра не стала відверто коментувати останні події у своєму особистому житті, а просто показує свій вибір діями.

Натомість вже майже всі були впевнені, що розлучення таки правда, і тут днями Меладзе вирішив викласти новий фотознімок у своєму instagram, де зображена маленька Брежнєва. А підпис взагалі не дає чіткості ситуації, адже чоловік написав:

” 22.11. Кохання врятує світ”

Погодьтеся, на тлі чуток про розлучення такий запис каже зовсім протилежні речі. Тому, можливо пара просто живе на відстані та продовжує будувати стосунки й досі кохає один одного попри різні думки та кілометри, але за розвитком подій варто слідкувати.

Схожі статті