Капсульний гардероб Руслани: співачка, яка не зраджує своєму сценічному іміджу вже 20 років

У кожного бренду є впізнавана річ, яку ні з чим не сплутати, як, наприклад, твідовий жакет Шанель або поло Лакост. Так і для переможниці конкурсу "Євробачення-2004" Руслани на десятиліття закарбувався образ тієї, що танцює з вовками.

49-річна співачка Руслана Лижичко справжній Стів Джобс українського шоу-бізнесу — це не про підприємницькі здібності, а про стиль. Її зараз не так часто можна побачити на сцені, як у роки піку кар’єри, або на світських заходах, адже співачка поринула в громадську діяльність з головою, а вільний час присвячує родині.

Руслана в 2004 році на Євробаченні

Але останнім часом Руслана все ж відновила концерти — гастролює із благодійними виступами країнами Європи. Однак, її сценічні образи з часів “Диких танців” не змінилися, повертаючи нас майже на двадцять років назад, коли виконавиця була “українською амазонкою” в короткій стегновій пов’язці та шкіряному топі — справжня консерваторка.

Руслана на виступі в Греції та Албанії у 2022 році та на шоу Співають Всі в 2021

Репертуар теж той самий, хоча в Руслани виходили нові платівки, але “ші-кі-рі-да-на”, як культова композиція для переможниці “Євробачення-2004”, залишилась із нею надовго. Співачка знає, що головне у житті — це стабільність.

Шкіряні речі у буденному гардеробі Руслани

Повсякденні луки виконавиці також не відрізняються особливим різноманіттям: все ті ж шкіряні елементи одягу, але вже більш скромно, ніж відверте міні — у вигляді жакетів та штанів, патріотичні футболки, особливою любов’ю серед них користується чорна з тризубом, переважання темних кольорів. Все стильно і зі смаком, підкреслюючи підтягну фігуру “амазонки”.

Улюблена футболка співачки Руслани

На тлі інших зірок українського шоу-бізнесу гардероб Руслани виглядає відверто тьмяно та одноманітно. Особливо, якщо казати про сценічні костюми.

Сучасних глядачів та слухачів неодмінно потрібно чимось зачепити, щоб виділитися серед сотні однотипних представників сучасної естради. Взяти до прикладу, напротивагу Руслані, сценічні образи поп-діви Тіни Кароль: неординарний крій, насичені кольори, незвичайний декор. Її гардероб на пальцях не перерахуєш та в один чемодан не вмістиш.

Гардероб Тіни Кароль

Співачка Оля Полякова також полюбляє наряджатися — багато блиску, химерні головні убори, шлейфи та акцент на ноги. Вона не приховує, що її костюми коштують не один десяток доларів.

Сценічні луки Олі Полякової
Стильна Джамала

Не варто забувати, що є ще одна переможниця “Євробачення” — Джамала. Вона не стала заручницею образу, а її концертні сукні можна роздивлятися довго, заходячи безліч цікавих елементів. У повсякденності співачка, як і Руслана, віддає перевагу патріотичним та етнічним мотивам.

Повсякденні образи Джамали

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.