Невістка Оксани Марченко готується до новорічних свят і вже прикрашає ялинку: свекруха і тесть потурбувалися

Невістка відомої української телеведучої та дружини олігарха Віктора Медведчука Оксани Марченко потішила своїх фанатів підготовкою до новорічних свят.

Два роки тому у відомої української телеведучої Оксани Марченко з’явилася невістка. Її старший син від першого шлюбу з Юрієм Коржем Богдан одружився з красунею на ім’я Катерина.

Невістка Оксани Марченко похизувалася підготовкою до новорічних свят

18 лютого телеведуча зібрала свої валізи та покинула територію України. Однак, сім’ю спадкоємця з собою не забрала. Богдан разом зі своєю дружиною та маленьким сином Віктором продовжують знаходитися в столиці.

Невістка Оксани Марченко похизувалася підготовкою до новорічних свят

Де зараз знаходиться Віктор Медведчук та його благовірна достовірно невідомо. Натомість Катерина Марченко не шкодує для своїх фанатів нових фотографій та активно публікує їх на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, нещодавно користувачі мережі мали можливість побачити, як зіркова родина готується до новорічних свят. Хоча осінь ще не закінчилася, дівчина вже з нетерпінням очікує на Новий рік та Різдво.

У кадрі Катерина постала у звичайному світшоті, з хвостиком, в руках тримала фігурку Діда Мороза, а на тлі можна помітити різноманітні новорічні прикраси.

Нагадуємо, що Богдан та Катерина ведуть не публічний образ життя. Зокрема невістка Оксана Марченко закрила доступ для користувачів і приймає заявки на підписку. Натомість Богдан не веде соціальні мережі.

Новин щодо сімейства в мережі набагато. Втім, півроку тому журналісти повідомляли про посилення охорони навколо маєтка Богдана Марченка. Імовірно це пов’язано з погрозами, які отримувала Катерина. Адже дівчина неодноразово говорила про те, що їй надсилають неприємні повідомлення.

Схожі статті