Як виглядає колишній наречений Лесі Нікітюк? Красень покинув телеведучу, навіть не довівши до вівтаря

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк ще декілька років тому готувалася до весілля, але одруження так і не сталося. Що стало причиною такої зміни та хто таємничий наречений?

Безумовно, за роки роботи на телебаченні Лесі Нікітюк вдалося підкорити безліч чоловічих сердець. Однак, ведуча продовжує жартувати про те, що її ніхто не хоче брати заміж. Глядачі прекрасно знають, що це неправда, але підігрують улюбленій зірці, яка обожнює іронізувати над собою.

Стало відомо, за кого Леся Нікітюк мала вийти заміж

Леся Нікітюк переспівала Ротару
Стало відомо, за кого Леся Нікітюк мала вийти заміж

Насправді, зірка могла завершити свій холостяцький образ життя ще декілька років тому, адже мала вийти заміж. Леся Іванівна якось розповіла, що готується до весілля таємничим чоловіком. Нареченим зірки виявився її сусід, з яким вона довго не була знайома через постійні подорожі та зйомки.

Особистість обранця Нікітюк розкривати відмовилася, і судячи з усього, недарма, адже весілля пара так і не зіграла, а їхні стосунки досі обговорюються в пресі.

Леся Нікітюк

Варто відзначити, що знаменитість приховує від глядачів тільки даний аспект особистого життя, адже залюбки показує, як спілкується зі своїм ми батьками — мамою Кет та Іван Сен Лораном (милі прізвиська, які зірка дала найближчим людям). Також Леся Іванівна обожнює показувати, як взаємодія зі своїми маленькими родичами.

Вельми часто до кадру потрапляє і улюбленець Нікітюк Рафік. Чому телеведуча навідріз відмовляється розсекречувати своїх коханих, вона ніколи не розповідала. Втім, безліч знаменитостей йдуть на це тому, що вважають, нібито публічність дуже негативно впливає на їхні романтичні стосунки.

Наприклад, Ектор Хіменес-Браво публічно заявив, що увага аудиторії та преси зруйнувала його романи з Керолайн та нареченою Ганною.

Схожі статті