Софія Ротару зізналася, що їй розбили серце і показала хто: єдиний син зірки Руслан публічно підтримав маму

Легендарна українська співачка Софія Ротару сколихнула мережу, відреагувавши на останні події в Україні. Єдиний син артистки Руслан приєднався до неї.

Після початку повномасштабної війни в Україні легенда української естради Софія Ротару не сказала жодного слова осуду російської агресії. На зірку активно тиснули в шоу-бізнесі та в пресі, але вона публічно відреагувала лише через декілька тижнів після 24 лютого.

Варто підкреслити, що Софія Михайлівна навіть не відповідала на прямі звинувачення у проросійських поглядах і дала все розсудити часу.

Софія Ротару публічно відреагувала на війну в Україні

Тим не менш, Софія Михайлівна залишається в Україні і час від часу все ж таки дає своїм фанатам зрозуміти, що не підтримує вторгнення на її батьківщину та засуджує війну. Про позицію артистки шанувальники можуть дізнатися завдяки публікації на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Софія Ротару публічно відреагувала на війну в Україні

Наприклад, нещодавно вона опублікувала фотографію з Києва після ракетного удару та додала емодзі розбитого серця. Варто відмітити, що її син Руслан Євдокименко також дотримується цієї моделі поведінки, і оприлюднив схожий кадр у своєму мікроблозі одразу після матері.

Софія Ротару публічно відреагувала на війну в Україні

Нагадуємо, що на свій день народження Софія Михайлівна вийшла на зв’язок з рідного села Маршинці. Саме тоді вона розповіла, що не має звички хизуватися благочинними проєктами, в яких бере участь.

І тим не менш, повідомила, що активно збирає гроші у власний фонд, який допомагає сім’ям захисників України. Тоді шанувальники артистки вперше дізналися, що Софія Михайлівна знаходиться не за кордоном і до того ж активно допомагає співвітчизникам.

Схожі статті