Героїзм Володимира Зеленського порівняли з легендарним Гаррі Поттером та спрогнозували його перемогу

Володимир Зеленський від початку війни став справжнім героєм сучасності та прикладом для багатьох чоловіків та світових лідерів, адже його характер, витримка та сила кажуть багато про що.

Так, у мережі нещодавно порівняли героїзм Володимира Зеленського з легендарним Гаррі Поттером, який виборював своє життя та свободу у Волдеморта, котрий не давав спокою юному Гаррі та намагався його вбити, через те, що не зміг зробити цього раніше. А коли хлопчик виріс, то Волдеморт зрозумів, що Гаррі має неабияку силу та зможе знищити його. Тож, якщо провести паралель, то можна побачити ту ж саму історію, яка нині розгортається в Україні.

Зеленського порівняли з Гаррі Поттером
Зеленського порівняли з Гаррі Поттером

Якщо ми пригадаємо початок історії у книзі Джоан Роулінг, то стає очевидним, що Волдеморт, як і путін сам собі намалював ворога, бо хтось став кращим за нього та проявив силу і не підкорився владі злого “володаря світу”. Та ж сама картина малюється та у нас. Зеленського важко принизити і ми це бачимо, бо він досі на посту президента і досі не погодився на жодні “умови” російського диктатора.

Зеленського порівняли з Гаррі Поттером
Зеленського порівняли з Гаррі Поттером

Отже, Український політик та боєць ТРО ЗСУ Юрій Гудименко порівняв Володимира Зеленського та весь український народ саме з цією легендарною історією, тому що ми зараз боремося з великим, жахливим та безжальним злом. І подивившись ще раз на історію у книзі, стає очевидним, що перемога буде саме за Україною і навіть жодних інших варіантів бути не може.

Зеленського порівняли з Гаррі Поттером
Зеленського порівняли з Гаррі Поттером

Та навіть у Польщі вже встигли зробити меморіал на стінах вулиць, де зобразили Зеленського в образі Гаррі. Тож, світ з нами, навіть такі маленькі акти підтримки доводять нашу правоту та правильність наших дій. До речі на тому ж меморіалі путіна зобразили як Волдеморта. Тобто світ не мовчить про те, хто є хто і свідомо малює такі зображення на стінах своєї країни.

Схожі статті