Триповерховий палац з нескромним ремонтом: як виглядає розкішний будинок Ані Лорак у підмосков’ї

Свого часу Ані Лорак переїхала з України до російської федерації, переживши гучний скандал через виступ на концерті на честь анексії Криму. Як з тих пір влаштувалася артистка?

2014 року Ані Лорак остаточно переїхала з України до російської федерації. Переживши гучний скандал, артистка осіла незабаром у підмосков’ї, в елітному селищі, де вартість будинків сягає 45 мільйонів доларів, а розмір приміщень — тисячі квадратних метрів.

Сусідами знаменитості стали її російські колеги, які можуть похизуватися шаленими прибутками. Як же виглядає палац, на який Ані Лорак не пошкодувала настільки шалених та непідйомних навіть для багатьох виконавців сум?

Ані Лорак показала, як виглядає її маєток у підмосков’ї

Ані Лорак показала, як виглядає її маєток у підмосков’ї

Будівля має велике подвір’я з величезним садом, три повноцінних поверхи, мансарду, терасу і розкішні балкони. Зокрема при вході в маєток на гостя чекає велика кількість сходів, які облицьовані вуличним кафелем задекорованим під дике каміння. Окрім цього Ані Лорак віддала перевагу класичним колонам та поручням. Вікна виконані в класичному стилі, а екстер’єр містить імітацію цегляної кладки та пофарбовані у бежевий колір стіни.

Ані Лорак показала, як виглядає її маєток у підмосков’ї

Всередині будинок не менш розкішний, однак Ані Лорак намагається не показувати інтер’єр свого дому.

Здебільшого артистка публікує фотографії з коридорів маєтку або гостьових кімнат.

Ані Лорак показала, як виглядає її маєток у підмосков’ї

Кароліна обожнює світлі тони в інтер’єрі і повністю відмовилась від будь-яких дерев’яних елементів. Натомість, в середині будинку є залізні ковані поручні, які пофарбовані у чорний та позолочені.

У зв’язку з війною артистка покинула свій будинок наприкінці лютого і досі проживає за кордоном.

Схожі статті