Які призи отримували переможці “Голосу країни”: Сасанчину і Лазановському квартиру, а Марії Квітці лише кліп

Зазвичай переможці "Голосу" отримують не один приз від спонсорів, а кілька, до того ж вагомих, це квартири, записи пісень або кліпів та виступи на європейських конкурсах, але цього року організатори шоу позиції гідних призів чомусь не втримали.

Голос країни є одним з найпопулярніших талант-шоу серед всіх інших в Україні, адже у нього є якась особлива атмосфера, яка змушує глядачів не відриватися від екранів до самого кінця. Тому народ завжди в курсі всього, що відбувається на сцені, поза сценою та які призи отримують переможці. Та цього року приз виявився занадто простим.

Які призи отримують переможці Голосу країни
Які призи отримують переможці Голосу країни

У минулих сезонах переможці крім кубка та можливості записати пісню, отримували ще й квартиру у Києві від забудовника “Крістал Авеню”. Але цього року все йде інакше та й сам проєкт знімався у дуже напруженій та небезпечній обставці та, на щастя, все пройшло на дуже високому рівні. І варто нагадати що суперфінал проходив у київському метрополітені, що дуже обурило українців. Проте станція “Майдан незалежності” вже мала честь побачити виступи та концерти легендарних українських зірок.

Але Марії цього року не пощастило отримати квартиру та повноцінно стати жителькою столиці, натомість дівчина отримала суперприз від Андрія Мацоли – запис пісні та її ротація, а ще кліп на цю ж саму пісню. Також Маша отримала легендарний кубок “Голосу Країни”.

Які призи отримують переможці Голосу країни
Які призи отримують переможці Голосу країни

Звісно, цікаво, чому цього року спонсори не стали дарувати квартиру, але якщо трохи обміркувати це питання, стає зрозумілим, що нині це не дуже доречно, бо квартира може постраждати від злочинів росії та й взагалі квартирний бізнес наразі не є таким квітучим. Тож, певно у забудовників є свої складнощі, а квартира у Києві – це дуже дорого. Тому, дівчині залишається радіти тому, що вона має можливість у такий складний час розвиватися як творча особистість та ставати справжньою співачкою.

Схожі статті