Сестрою Маші Єфросініної виявилася родичка Ющенка: все, що відомо про президентські зв’язки телеведучої

Маша Єфросініна має молодшу сестру, про яку мало коли говорить та й сама Ліза, не дуже охоче виходить на публіку, бо зіркове життя її не цікавить. Натомість саме вона й знайшла собі чоловіка з гучним ім'ям Андрій Ющенко.

Насправді не всі знають, що у Маші є сестра, бо вона майже ніколи не виходила з нею на світські заходи та майже ніколи не показувала молодшу Лізу. Між зірковою Машею та її сестрою різниця у 7 років. Тож, з самого дитинства дівчата мали гарні стосунки, бо різниця не така й велика, особливо вона не відчувається вже у дорослому віці. Тому якщо Марію й питають про сестру, то вона завжди говорить про неї з теплом та любов’ю.

Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка
Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка

У родині Єфросініних завжди була одна зірка – це Маша, адже вона вже багато років майже щодня з’являється на екранах телевізора, тому пізнати її не складно. А от Ліза ніколи не хотіла йти шляхом старшої сестри, тому її життя склалося інакше. Але варто сказати, що в особистому житті Єлизавета випередила зіркову сестру та вийшла заміж раніше, та ще й за сина 4-го президента України Віктора Ющенка.

Але, якби не Маша, то такого чоловіка дівчина б собі не підхопила. Річ в тому, що саме Ефросініна старша перевезла маму та сестру до столиці. Там же Ліза й познайомилась з майбутнім чоловіком Андрієм. Коли відбулося весілля, то про родичку Маші стали говорити в рази більше, ніж про неї саму. Та це й не дивує, адже стати невісткою екс-президента, привід для публічності дуже гучний.

Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка
Сестра Маші Єфросініної є родичкою Ющенка

Проте, про саме знайомство Андрія та Лізи ніколи ніхто й не говорив, певно вони вирішили захистити себе від різних пліток. Та найцікавішим питанням й досі залишається, чи допомагають якось Маші такі зв’язки. І відповідь лежить на поверхні – ні. Адже вже багато років родина Єфросініних є лише колишніми родичами для родини Ющенко.

Молодята прожили всього 3 роки у шлюбі, але встигли народити доньку, яку назвали Варвара. Та зараз же Ліза вийшла заміж вдруге та переїхала жити в Маямі. Тому родинні зв’язки вже не мають актуальності й кожен живе своїм життям.

Схожі статті