Двоє чоловіків Сніжани Єгорової: чому не склалося сімейне життя з Семеном Горовим і Антіном Мухарським

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова перебувала у двох шлюбах, і обидва були невдалими. Але розпалися вони абсолютно за різних причин.

На даний момент Сніжана Єгорова є доволі скандальною особистістю в Україні, адже за декілька днів до повномасштабного вторгнення схвалила політику російської федерації. Навіть той факт, що онуки зірки сиділи в бомбосховищах не змінили її ставлення до війни.

Телеведуча знаходиться зі своїми дітьми у Туреччині і не відчула на собі складнощів воєнного часу. Втім, чоловічого плеча, на яке вона могла б спиратися, поруч немає. З обидвома своїми обранцями Сніжана зіпсувала стосунки.

Стало відомо, чому Сніжана Єгорова розлучилася з Горовим та Мухарським

Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою
Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою

Телеведуча познайомилася з Семеном Горовим у вельми юному віці. Коли Єгоровій було 19 вона вперше вийшла заміж. У цьому шлюбі у пари народилася дочка Стася.

За словами Сніжани, саме вона стала ініціатором розлучення, адже Семен не міг самореалізуватися і знаходив не найкращі способи впоратися зі своїми невдачами. Пара проходила через розлучення, коли телеведуча виношувала другу дитину Олександру. Саме тому дівчинка отримала дівоче прізвище матері.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Стало відомо, чому Сніжана Єгорова розлучилася з Горовим та Мухарським

Невдовзі Сніжана вийшла заміж вдруге, але на цей раз за свого колегу Антіна Мухарського. Зірки мали протилежні політичні погляди. В якийсь момент Антін почав займатися лагідною українізацією, і це стало тригером для розірвання стосунків.

Хоча обидва не приховують, що свою роль відіграли зіркові подруги Сніжани Єгорової, які вважали, нібито поведінка Мухарського може сильно нашкодити кар’єрі обидвох знаменитостей, а також їхньому благополуччю.

Зараз за офіційною версією Сніжана Єгорова самотня і виховує чотирьох дітей. Старша дочка Стася Ровінська знаходиться у серйозному конфлікті з матір’ю і переїхала до Сполучених Штатів.

Схожі статті