Жодного разу не були одруженими: ТОП-5 українських зіркових Холостяків – Хіменес-Браво, Данилко та інші

В українському шоу-бізнесі маса холостяків, які за довге життя та успішну кар'єру так і не наважилися одружитися. Давайте згадаємо, хтось зірок досі холостякує.

Андрій Данилко

Яких жінок цілує Андрій Данилко
ТОП-5 українських зіркових Холостяків

За офіційною версією виконавець ролі Вєрки Сердючки Андрій Данилко жодного разу не був одруженим. Так як артисту завжди вдавалося приховувати правду про особисте життя, йому то приписують романи з Інною Білоконь, то підозрюють у нетрадиційній орієнтації. Втім, зірка зізнається, що дуже мріє про родину, але розуміє, що йому на суджено стати сім’янином.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
ТОП-5 українських зіркових Холостяків

Знаменитий колумбійський шеф-кухар намагався одружитися неодноразово, але ні стосунки з громадянкою Канади Керолайн, ні роман з українкою Анною не завершилися весіллям. Зірка звинувачує у цьому його публічний образ життя. Тому зі своєю наступною обраницею вирішив не виносити стосунки на публіку. Чоловіку скоро буде 50 років, але жодного разу він не був одруженим.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв показав уламки свого будинку в центрі Києва
ТОП-5 українських зіркових Холостяків

Єгор Гордєєв залишається мрією багатьох українок, але ні створювати сім’ю, ні взагалі вступати у серйозні стосунки він не збирається. Вся справа у важкому графіку зірки, адже вранці він покидає свій дім заради зйомок в прямому ефірі, а повертається пізно ввечері. Зірка просто немає ілюзій стосовно взаємин з жінками і розумію, що йому доведеться вкладати свій час, якого в нього на даний момент немає.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін показав, як виглядав у дитинстві та юності
ТОП-5 українських зіркових Холостяків

Колега Єгор Гордєєва Руслан Сенічкін також не одружений і, хоча знаходиться у доволі зрілому віці, навіть не планує створювати сім’ю. Однак, шоумен навіть не ділиться з аудиторією причиною такої позиції.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський
ТОП-5 українських зіркових Холостяків

Володимира Ярославського також свого часу активно підозрювали у нетрадиційній орієнтації через те, що шеф-кухар сфокусований на кухні та роботі. Поруч з ним завжди знаходиться красуня Ольга Мартиновська, але навіть їй не вдалося покинули френдзону чоловіка — зірки є лише друзями.

spot_img

Схожі статті