Двоярусна квартира з панорамними вікнами: де живе в Києві Ксенія Мішина після розставання з Еллертом

Відома українська акторка Ксенія Мішина показала, в якій квартирі живе разом зі своїм сином Платоном, після того, як розійшлась з Олександром Еллертом.

Раніше Мішина винаймала житло, але весь цей час дуже хотіла придбати власну квартиру та збирала на неї кошти. І тепер, акторка може похизуватися двоярусною квартирою з панорамними вікнами, які відкривають їй вид на місто.

Як виглядає житло Ксенії Мішиної
Як виглядає житло Ксенії Мішиної

До речі Ксенія дуже часто знімає відео з дому, де часто охоплює свою спальню, ванну та кухню. Певно це ті кімнати, де Мішина проводить більшу частину свого часу. Та дуже помітно, що жінці дуже комфортно перебувати у власній квартирі, на яку вона збирала кошти сама. Та варто сказати, що актриси має дуже ніжні та гармонійні кольори, тобто, відразу зрозуміло, що там мешкає ніжна особистість.

Як виглядає житло Ксенії Мішиної
Як виглядає житло Ксенії Мішиної

Дуже гарно, що Мішина купувала житло вже у той час, коли мала дитину, це дозволило їй обрати досить простору квартиру та у гарному районі. У Платона є власна кімната, яку Ксенія також показувала у своїх сторіс.

Як виглядає житло Ксенії Мішиної
Як виглядає житло Ксенії Мішиної

Тож, квартира акторки містить в собі точно 2 спальні, кухню, велику ванну кімнату, просторий коридор та велику й затишну вітальню. А ще, Ксенії дуже подобаються панорамні вікна, які роблять кімнати більш світлими та приємними, адже сонце завжди яскраво освіщує домівки та додає особливої атмосфери.

Усі кімнати мають білий колір з якимись елементами інтер’єру, наприклад, на кухні присутній якийсь кораловий колір, одна з кімнат поєднує білий та синій, ванна виконана у біло-сірих тонах, а у вітальні великий бежевий диван. Тобто, все дуже ніжно та гармонійно, це робить затишок і їй і сину Платону.  Адже у хлопчика з дитинства є картинка гарного житла.

Варто нагадати, що Еллерт за часів стосунків з Мішиною, жив саме у її квартирі, де вони й будували спільне сімейне життя, яке, на жаль, таки не склалося.

Схожі статті