Куди раптово зник загадковий сусід-наречений Лесі Нікітюк та чи існував він взагалі? Це точно не Притула

Леся Нікітюк одна з найзавидніших наречних українського шоу-бізнесу, яка досі не може знайти для себе гідного партнера, але ця проблема не завжди переслідувала Лесю.

Нікітюк дуже популярна та зайнята жінка, певно це є однією з причин її самотності, якої Леся хоче позбутися, але поки що не виходить. Та насправді Леся не завжди була сама. Ведуча мала багато романів, але ніколи не виставляла своє особисте життя на показ, бо вона не любить пліток.

Чи був у Нікітюк наречений
Чи був у Нікітюк наречений

Але буквально 2-3 роки тому, Леся в інтерв’ю з Дмитром Гордоном розповідала про свої стосунки з чоловіком, який цікавим способом виявився її сусідом. Тож, ведуча мала серйозні стосунки з таємним сусідом. Пара жила прямо крізь стінку, тому вони мали змогу затишно проводити час разом.До того ж це оберігало Лесю від різних чуток.

Чи був у Нікітюк наречений
Чи був у Нікітюк наречений

Імені свого коханого дівчина не називала, проте говорила про нього багато гарних речей, Леся зазначала, що він дуже талановитий, харизматичний та дуже перспективний, тож, виходячи з цих слів можна зробити висновок, що хлопець  також був творчим, а можливо навіть відомим. Та в той час якраз подейкували, що сусідом Нікітюк є колега Сергій Притула, який повністю підходить під цей опис. Але це точно не він, бо хлопець ведучої жив з нею на одному поверсі, а Притула в іншому під’їзді живе з родиною.

Чи був у Нікітюк наречений
Чи був у Нікітюк наречений

Тож, здогадки не виправдалися та й імені сусіда досі ніхто не знає. Навіть попри те, що Нікітюк вже давно розсталася з ним через свою зайнятість та високу популярність. Напевно це не влаштовувало чоловіка. Той період улюблениця публіки переживала дуже тяжко, але не витягала особисте на публіку. Та відомо лише те, що їй було важко бачитися з ним у ліфті та стримувати емоції. Проте зараз чоловік продовжує жити по сусідству та Леся вже пережила той момент і йде по життю далі з відкритим серцем.

Схожі статті