Надя Дорофеєва засвітила принади у новій фотосесії

Надя Дорофеєва приміряла шкіряний комбінезон і нову зачіску.

Днями українська виконавиця Надя Дорофеєва показала новий образ для шкіряної фотосесії. Для неї співачка обрала червоно-коричневий шкіряний комбінезон, чорні капронові колготки, високі чорні чоботи з грубою підошвою і маленьку чорну сумочку. Доповнили образ шкіряний ремінь і невелике золоте кольє. Комбінезон і чоботи підкреслили довгі стрункі ноги співачки, а декольте комбінезона оголило груди виконавиці. Підписникам буде що роздивитися і обговорити.

Поверх комбінезона зірка накинула бордовий піджак. Окрім нового одягу дівчина також обновила зачіску, зробивши каскадну стрижку і пофарбувавши волосся у темно-каштановий колір.

Прихильники оцінили новий образ співачки і намагалися відгадати що нового готує Надя Дорофеєва. Крім цього підписники поцікавилися коли вийде новий Додо влог. Судячи з нетерплячих коментарів, прихильники очікують чогось неймовірного від виконавиці. А зважаючи на образ, це щось має бути дуже спокусливе.

Пригадуючи слова Потапа про сольну кар’єру Наді Дорофеєвої, спадає на думку перший сольний виступ співачки.

Під час карантину зіркове подружжя Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса влаштували ніжну фотосесію. Одягнена співачка була у світло-сірий спортивний костюм. який спокусливо оголив тіло співачки. На серії знімків зіркова пара вирішила подуріти у спальні, фотографуючись у різних позах.

Прихильники засипали пару солодкими компліментами. Вони зауважили, що це найкраща пара і у них справжня сімейна ідилія.

Схоже, що Надя Дорофеєва готова до змін і сміливо йде їм на зустріч.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.