35-річна Настя Каменських більше не приховує округлий живіт і сколихнула мережу новиною: “Хлопчик у животі”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю від Потапа. Що відбувається в зірковій родині, дізнайтеся в нашій статті.

Насті Каменських роками вдається інтригувати аудиторію своїм сімейним положенням. Зокрема, артистці вдалося втілити у життя найнеймовірніші фантазії фанатів, адже вони навіть і мріяти не могли, що колись побачать весілля Потапа та його колишньою підопічної.

Втім, у віці 35 років співачка так і не стала матір’ю, хоча шанувальники сподівалися, що ця подія станеться у її житті набагато раніше. Настя не розповідає, що саме вплинуло на затягування цього питання.

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Настя Каменських пародіює закордонних зірок
Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Тим не менш, найвідданіші слухачі Насті Каменських все ж таки сподіваються, що найближчим часом почують прекрасну новину. Справа в тому, що артистка після повернення з Іспанії неодноразово наштовхувала аудиторію на висновок, що в зірковій родині незабаром з’явиться малюк.

Посприяли цим підозрами не тільки зміни у зовнішності Насті, але й помітно округлі форми. Наприклад, нещодавно вона знову оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала у досить вільному одязі, який все одно не прикрив особливості талії Каменських. У коментарях під публікацією користувачі мережі одразу ж почали ділитися одне з одним здогадками про майбутнє поповнення в сім’ї.

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю від Потапа

Нагадуємо, що у Потапа вже є син від попереднього шлюбу Андрій. Хлопчик живе разом з матір’ю Іриною Горовою в Києві. З мачухою в нього не склалися стосунки, тому Настею Каменських дитина тримається на відстані, хоча ставиться до неї з повагою.

Схожі статті