Колишня дружина Потапа Ірина Горова зробила публічне зізнання в коханні через 8 років після розлучення

Колишня дружина знаменитого українського виконавця та продюсера Потапа Ірина Горова сколихнула мережу, зробивши публічне зізнання. Усі деталі в статті.

2016-го Ірина Горова та Потап зробили неймовірне зізнання — пара була 2 роки, як розлучена. Ба більше, до офіційного процесу розірвання стосунків пара готувалася 5 років, які прожила окремо.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова засвітилася в обіймах нового чоловіка
Ірина Горова зробила публічне зізнання в коханні

Зараз Олексій щасливий у шлюбі разом з Настею Каменських, натомість його колишня дружина не поспішає вступати у третій на рахунку союз. Жінка виховує сина Андрія, а також нещодавно видала заміж старшу доньку Наталію Горову.

Ірина Горова зробила публічне зізнання в коханні

І здається, що тепер Ірина присвячує себе роботі, результати якої помітні усій країні. Разом з Олексієм вона продовжує працювати над компанією MOZGI Entertainment, і цього року проєкт зазнав серйозної трансформації, адже тепер продюсерський центр буде надавати послуги усім бажаючим артисткам без довгострокових контрактів.

Свою відданість бізнесу Горова демонструє не тільки через творчість українських виконавців. Знаменитість знаходиться у хороших стосунках зі своїм колективом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію працівників компанії і у дописі зізналася їм в почуттях.

Ірина Горова зробила публічне зізнання в коханні

Нагадуємо, що Потап та Ірина Горова після розлучення залишилася в хороших стосунках. Перш за все вони зробили це заради спільного сина, але також неодноразово відмічали, що їм необхідно було працювати разом, тож налагоджені взаємини були головним фактором для подальшої співпраці.

З Настею Каменських Ірина Горова не спілкується, так само, як і її син Андрій не налагоджує зв’язок з мачухою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.