Джамала відреагувала на скандал з Тіною Кароль і вразила ставленням до поп-діви: “Треба поставити питання”

Знаменита українська співачка Джамала вперше відреагувала на скандал, який розгорнувся навколо Тіни Кароль та її суддівства не відборі на Євробачення.

Днями українці мали можливість самостійно обрати суддів для Національного відбору. В результаті лідерами стали Тарас Иополя, Юлія Саніна та Джамала. Натомість Тіну Кароль полишили її балів, через що розгорівся небувалий скандал. Фандом поп-діви підтримав її право увійти до складу журі, але все виявилося не так просто.

Джамала відреагувала на скандал з Тіною

Джамала показала, як прийшов виступ із зірками "Євробачення"
Джамала відреагувала на скандал з Тіною Кароль

Нещодавно переможниця Євробачення Джамала дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому публічно відреагувала на реакцію Тіни Кароль щодо результатів “Суспільного”.

Насправді співачка відмовилася якось коментувати ситуацію, що склалася і натомість поділилася надією, що зможе виправдати очікування глядачів на позиції журі. До Тіни Кароль Джамала в свою чергу таким чином проявила повагу, і не знехтувала робочою етикою в цьому питанні.

“Я не можу про це говорити, можливо, це потрібно поставити питання Суспільному щодо додаткового чи зайвого місця. Я рада, що Нацвідбір відбудеться і якщо люди вибрали мене, це велика честь і відповідальність”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Джамала евакуювала обох синів до рідної сестри в Туреччину, а сама рушила у концертний тур Європою, метою якого був збір коштів на благодійність.

Чоловік виконавиці Сеіт-Бекір Сулейманов залишився в Україні і продовжує функціонувати, як правозахисник та бізнесмен. Зокрема кафе Сулейманова постраждало від обстрілів, однак і надалі працює, щоб зберегти робочі місця для персоналу.

Співачка очікує воз’єднання з чоловіком у Польщі, куди лише нещодавно забрала своїх спадкоємців.

Схожі статті