З каміном та генератором: Кондратюк повернувся додому і показав свій маєток, який сховав за високим парканом

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк сколихнув мережу, вперше показавши, як виглядає його будинок, подвір'я та вулиця, на якій він проживає.

Легендарний український продюсер Ігор Кондратюк, який буквально взяв пряму участь у створенні українського шоу-бізнесу веде вельми закритий образ життя, а обговорювати з журналістами любить творчість та роботу, а не свою сім’ю.

Тому журналістам зірка навіть якщо і розповідає про свою сім’ю, то нейтральну інформацію, яка може потішити його фанатів та доповнити картину.

Ігор Кондратюк вперше показав свій будинок

Ігор Кондратюк назвав Таїсію Повалій поп-дівою та розповів, як Ліхута недолюблював Ірину Білик
Ігор Кондратюк вперше показав свій будинок

Після початку повномасштабної війни продюсер був вимушений евакуюватися з Києва та забрав свою родину до Львова. У Ігоря Кондратюка є дружина та троє дітей. Наймолодша дочка знаходилася на навчанні в Сполучених Штатах Америки, тому мова йде про двох дорослих синів зірки, які нині живуть Україні.

Однак, нещодавно Ігор поділився приємною новиною зі своїми шанувальниками, адже, судячи з усього, повернувся до себе додому і навіть показав, як виглядає його будинок.

Так, Кондратюк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який зробив з власного вікна. На фотографії можна помітити велике подвір’я, величезні ялинки, високий паркан, газон, який сховався під снігом, а також будинок небідних сусідів продюсера.

У дописі до публікації знаменитість заявив, що користується генератором. Також Кондратюк видав ще одну цікаву деталь: його родина має можливість обігріватися за допомогою каміна.

Звісно, обігріти приміщення за допомогою даного предмету інтер’єру неможливо, але він окрім комфорту та домашньої атмосфери дає можливість зігрітися біля нього. Тож, імовірно під час екстрених та стабілізаційних відключень світла родина збирається біля вогнища.

Схожі статті