Невістка Оксани Марченко покинула чоловіка? Катерина забрала сина за кордон і показала, як їй живеться

Після втечі зк кордон Оксана Марченко залишила свого старшого сина Богдана та його дружину Катерину в Україні. Як живе молода сім'я і чим займається під час війни?

Минулого року невістка Оксани Марченко народила телеведучій онука. Хлопчика назвали Віктором, на честь вітчима Богдана Марченко Віктора Медведчука. На світ спадкоємець зіркової родини з’явився наприкінці березня. Тож зараз малюку півтора рочки.

Катерина забрала сина за кордон і показала, як їй живеться

Катерина забрала сина за кордон і показала, як їй живеться

За тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко покинула свого чоловіка, який знаходився під домашнім арештом та виїхала за кордон. Після затримання Віктора Медведчука стало відомо про те, що Богдан Марченко та його дружина Катерина продовжують знаходитися в Україні. Судячи з усього, молода людина, як і більшість українських чоловіків не має можливості легально виїхати в іншу країну.

Після конфіскації майна Віктора Медведчука поговорювали про те, що його пасинок посилив охорону навколо власного будинку. Натомість його дружина Катерина скаржилася, що регулярно отримує погрози в особисті повідомлення, тому дівчина закрила свою сторінку в Інстаграм.

Втім, скандал навколо сім’ї не вплинув на її соціальне життя. Красуня продовжує ділитися кадрами у мікроблозі, і інколи повідомляє деякі новини про свою сім’ю.

Катерина забрала сина за кордон і показала, як їй живеться

Так, нещодавно вона оприлюднила нові знімки, на яких постала разом зі своїм маленьким сином на березі чи то моря, чи то океану. Кадри не можуть бути зробленими в Україні, адже йде війна і усе узбережжя є небезпечним.

А судячи з того, що маленький Віктор помітно підріс, фотографії були зроблені цього року і за кордоном. Можливо, Катерина виїжджала на відпочинок, або ж взагалі тимчасово евакуювалася з України.

Схожі статті