|
28.11.2022 16:44

Скоро підсидять завсідників: Пивоваров, Kalush та інші перспективні виконавці, чия популярність зростає

Сьогодні молоді виконавці набирають шалену популярність іноді випустивши лише 1 трек, оскільки сучасний користувач прагне швидко отримувати якісний контент, який буде підлаштований під смаки та події сьогодення. Через це вже знайомі для нас представники шоу-бізнесу втрачають колишню популярність та попит, поступаючись дорогою молодим та перспективним талантам.

KALUSH

Цей музичний гурт був заснований ще у 2019 році, але найбільшу популярність виконавцям принесла пісня “Стефанія”, з якою артисти поїхали на Євробачення-2022 та здобули там абсолютну перемогу. Тільки на ютубі трек зібрав понад 44 мільйони переглядів. Сьогодні співаки подорожують з благодійними концертами, а гроші з виступів віддають на потреби України.

Гурт Kalush Orchestra здобув перемогу на Євробаченні 2022

Артем Пивоваров

Цей артист дійсно заробив своє ім’я трудом, крок за кроком збираючись по кар’єрних сходах. Співак розпочав свою творчість ще у 2012, презентуючи свої пісні на ютубі на у соціальних мережах. Сьогодні з Пивоваровим хочуть заспівати багато артистів, та деяким вже це вдалося. Настя Каменських та Оля Полякова вже презентували треки, записані з 31-річним красенем.

Артем Пивоваров презентував нові пісні з Настею Каменських та Олею Поляковою

SHUMEI

Там, біля тополі калина росте, мамині очі… Чи існує людина, яка ще не знає цю пісню? Молодий виконавець, на ім’я Олег, зробив кавер на трек одного польського гурту. З 1 квітня і до сьогодні “Біля тополі” на ютубі вже зібрали понад 10 мільйонів переглядів. Голос Шумея звучить не тільки в Україні, а й на закордонних радіостанціях. Зараз кожна нова пісня Олега становиться хітом, його запрошують на інтерв’ю та прогнозують велике, творче майбутнє.

Shumei сьогодні являється одним із популярних україномовних виконавців

Skofka

Український реп-виконавець, на ім’я Володимир Самолюк, почав свій творчий шлях у 2017, але більшу популярність отримав у 2021 році, презентувавши з гуртом KALUSH спільний трек. Сьогодні артист записує патріотичні пісні про події в Україні, збираючи десятки мільйонів прослуховувань.

Skofka сьогодні популярний автор та виконавець патріотичних пісень