В мережі відшукали реальну жінку, з якою Дан Балан одружився: як виглядає його єдина законна дружина

Хоча красень Дан Балан завжди зберігав репутацію затятого холостяка, насправді виконавцю є що приховувати. Наприклад, у мережі вважають, що артист був одружений.

Коли Дан Балан з’явився на шоу “Голос країни” інтерес українок до молдавського мачо лише зріс. І хоча під час зйомок артист активно фліртував з Тіною Кароль і розігрував свою закоханість по відношенню поп-діви (пізніше продюсери шоу заявили, що це був піар), Користувачі почали активно шукати інформацію про стосунки та інтрижки артиста.

Як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

Як виглядає син Дана Балана
В мережі показали, як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

А хто шукає, той завжди знайде! В мережі пліткують про те, що насправді зірка був одружений. Втім, на законний союз з коханою жінкою він нібито наважився у двотисячних. Роль колишньої дружини молдавського мачо приписують румунській моделі Еллі Крупеніній, яка нібито навіть народила від зірки дитину.

За версією молдавської преси, яка з’явилася майже 15 років тому, пара розлучилася через постійні ревнощі моделі, яка не могла впоратися з тривалою розлукою з чоловіком через його гастролі. Врешті-решт, молоді люди розлучилися і Елла осіла в Ізраїлі.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
В мережі показали, як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

В навіть відбувалася плутаниця, адже свого часу дівчину Дана Христину Руссу нібито переплутали з Еллою.

Як виглядає єдина законна дружина Дана Балана

Але так чи інакше, за офіційною версією Дан Балан ніколи не був одруженим. Під час спілкування з українськими журналістами виконавиця зізнався, що його дружина має надихати його та вражати, стати справжньою підтримкою та компаньйоном. І в той самий час дізнається, що він дуже самодостатній, тому не може уявити, щоб якась жінка змогла взяти на себе таку роль.

Схожі статті