У мережу “злили” фото місцезнаходження Олега Винника після втечі з України: освоївся на новій території

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Олега Винника тратили з ним зв'язок і понад декілька місяців не могли встановити його місцеположення.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник скасував декілька сольних концертів та попросив у своєї аудиторії пробачення. Справа в тому, що стан здоров’я артиста не дозволяв йому виконувати свої хіти. Зірка натякнув, що в нього проблеми саме з горлом.

Олег Винник засвітив своє місцезнаходження після втечі з України

Після 24 лютого шанувальники Олега втратили з ним зв’язок, і доволі надовго. Користувачі мережі взялися поширювати інформацію про те, що нібито повелитель вовчиць втік з України. Офіційне повідомлення від виконавця поступило лилише через декілька місяців, коли приховати правду було неможливо.

Винник із авто свого благодійного фонду
Олег Винник засвітив своє місцезнаходження після втечі з України

Так, адвокат Олега Винника заявила, що виконавець знаходиться на лікуванні в Німеччині. Мовляв, українців не полишав, і ба більше, активно займається благочинністю. Зокрема в нього є фонд “Вовчиця”, основна діяльність якого — закупівля автомобілей на фронт. Захисники України називають машини від Олега Винника вовчицямобілями.

Під час передачі однієї із таких партій чоловік виконавиці Оксани Білозір Роман Недзельський зробив пам’ятне фото разом з Олегом. Саме тоді шанувальники і дізналися місцеположення артиста, адже кадр був зроблений у Польщі.

“Це фото зроблено під час передачі гуманітарної допомоги від Благодійного фонду Олега Винника “Вовчиця” бійцям 135-го батальйону Тероборони ЗСУ у місті Лодзь (Польща)”, – сказав Роман для НВ.

Варто відзначити, що зараз Олег Винник активно гастролює Європою та збирає гроші для свого фонду за кордоном.

Схожі статті