ТОП-5 ознак, що Потап і Настя Каменських розійшлися: фото не викладають, живуть окремо, дітей не заводять

Останнім часом в мережі активно обговорюють імовірне розлучення Насті Каменських та Потапа. Чому користувачі не вирішили, що зіркового подружжя криза в стосунках?

На початку лютого Потап та Настя Каменських виїхали за кордон та забрали з собою своїх мам. Зіркова родина давно планувала у 2022-му поширювати свою творчість у країнах Латинської Америки. Продюсер попереджав свою аудиторію про майбутню дислокацію ледве не за рік.

ТОП-5 ознак, що Потап і Настя Каменських розійшлися

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне малятко
ТОП-5 ознак, що Потап і Настя Каменських розійшлися

Однак, в той самий час активно почали ширитися чутки про війну, яка стрімко насувається на Україну. У зв’язку з цим обидвох почали звинувачувати у втечі. Після початку повномасштабної війни ні Потап, ні Настя Каменських більш ніж півроку не поверталися до України.

А коли зірки опинилися на Батьківщині їх почали підозрювати у розставанні.

Перш за все, цьому послужила відсутність спільного контенту. До війни Настя Каменських та Потап постійно публікували кажри одне з одним. Однак, коли співачка першою повернулася до України, на особистих сторінках зірок не з’явилося жодної спільної фотографії.

Потап вперше показав свого батька і свекра Насті Каменських
ТОП-5 ознак, що Потап і Настя Каменських розійшлися

Як з’ясувалося пізніше, Настя та Потап і живуть окремо. Але за офіційною версією, це пов’язано з постійними гастролями та складною обстановкою в Україні. Пара дає концерти в різних частинах світу, тому мало бачиться.

Сприяє даним пліткам і відсутність спільних дітей. Продюсер та його зіркова благовірна досі не наважилися на нащадків.

Поговоють і про те, що артисти все ж таки повернулися до України окремо, що дуже дивно, зважаючи на те, що раніше пара завжди намагалася бути разом.

Глядачі звернули увагу і на небажання Потапа та Насті Каменських обговорювати одне одного у відсутності партнера. До війни, це приносило їм задоволення — поділитися смішними сімейними історіями та розповісти щось цікаве.

Втім, пара наполягає на тому, що все в впорядку, і їхнє сімейне життя триває, просто у розлуці.

Схожі статті