Родина ведучого “Холостяка” збільшилася: Григорій та Христина Решетніки показали фото з пологового з малюком

У родині Григорія та Христини Решетнік вже є троє чудових синів, але сьогодні в instagram дружина ведучого опублікувала фото з немовлям у пологовому будинку.

Відомий телеведучий Григорій Решетнік є не тільки успішним у кар’єрі, а ще й просто як чоловік, адже у нього велика та щаслива родина. Дружина Христина народила йому трьох синів, майбутніх козаків Діму, Ваню та Сашка. Всі троє хлопчиків дуже нагадують свого зіркового батька, особливо середній Ваня.

У родині Решетнік поповнення
У родині Решетнік поповнення

Звісно, щоб утримувати в нашому сучасному світі трьох дітей варто багато працювати, але часто це веде за собою дефіцит спілкування з дітьми. Так, на жаль, влаштований наш світ. Тому, як і у звичайних, середньостатистичних родинах, більшу частину часу з дітьми проводить мама. І родина Решетнік не є виключенням.

Натомість не дивлячись на свою зайнятість Григорій таки знаходить час на активне спілкування та виховання синів, адже їм потрібен чоловічий приклад. Так, голова родини часто гуляє з хлопцями, грає у футбол та вивчає уроки. Тому, важко сказати, що своїх дітей ведучий взагалі не бачить через роботу та високу зайнятість.

Та оскільки у родині всі хлопчики, Христина і Гриша замислюються про дівчинку, але після перемоги, бо зараз й так важко виживати в умовах без світла, води та регулярної  електроенергії. Та попри свої плани, сьогодні дружина Решетніка показала їх спільне фото з немовлям у пологовому будинку. Звісно, відразу можна подумати, що в родині стало більше людей. Але якщо не читати допис.

А от якщо уважно подивитись фотокартки та прочитати текст, то можна зрозуміти, що сьогодні у маленького Сашка день народження і щасливі батьки просто пригадали той самий день, коли третій синочок з’явився на світ та переговорної їхнє життя і зробив його яскравішим.

Схожі статті