Партнер Олі Полякової, з яким вона танцює танго не лише на паркеті: ким співачка замінила чоловіка Вадима

Королеві Ночі Олі Поляковій нерідко приписують романи з чоловіками, які її оточують, забуваючи про те, що своєму чоловіку вона зберігає вірність вже майже 20 років. Зараз, дивлячись на новоспечену пару Полякової та молодого хореографа Максима Єжова на грузинських "Танцях з зірками", так і хочеться сказати: "Може тут все серйозно?"

Співачка Оля Полякова перекваліфікувалась у танцюристку на паркеті грузинської версії “Танців з зірками”, тим паче, що аналогічний досвід у неї вже є — у 2017 році вона була учасницею українського проєкту. Там її партнером став Степан Місюрка, з яким на шоу вони довго не протримались.

Оля Полякова та Максим Єжов на грузинських Танцях з зірками

Зараз же у Олі новий виток танцювальної кар’єри, та і партнера встигла змінити. Хоча в українських “Танців” партнера не обирають, як і у випадку з Джамалою в польській версії проєкту. Але неочікувано для глядачів ним став молодий та привабливий танцівник шоу-балету співачки — Максим Єжов. Хлопець вже перевірений спільними гастролями — з ним можна і у вогонь, і у воду, тому Полякова вирішила вивезти Єжова закордон, аби здобути перемогу у сонячній Грузії.

Молодий хореограф Максим Єжов. Чи підкорив він серце білявки?

Відомо, що молодому хореографу 26 років, родом він з Харкова. На його рахунку вже є одні “Танці з зірками”, де його партнеркою стала інша блондинка — Леся Нікітюк. Пара здобула срібло. Також хлопець професійно підкорює жіночі серця, адже був учасником шоу “Холостячка-2”. А приваблива зовнішність стала при нагоді у роботі моделлю.
Раніше Мережею вже ширилися чутки про роман Полякової з молодиком. Часто їх бачили на різноманітних заходах, на спільних заняттях у спортзалі, у неформальній обстановці. Але хлопець все спростував. Мовляв, вони лише працюють разом — не більше.

В Інстаґрам-акаунті Єжова дедалі більше спільних фото з Поляковою

А от Оля Полякова якось розповідала, що періодично замислюється про розлучення із чоловіком Вадимом Буряковським, з яким вони одружені ще з 2004 року. Чи не через молодого та ефектного фаворита, з яким співачка перетворюється то на покірну Роксолану, то на запальну Солоху?

Зараз у Інстаґрам-акаунті Максима Єжова дедалі більше спільних зі співачкою світлин. Залишається лише спостерігати за подіями на паркеті та поза ним.

Схожі статті