Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала сукню з декольте до пояса: чи встоїть Гордєєв цього разу?

Українська ведуча Неля Шовкопляс зламала усі стереотипи, стосовно жіночої вроди та фігури. Знаменитість довела, що пишні форми потрібно не приховувати, а навпаки — підкреслювати. Що саме зірка "Сніданку з 1+1" й зробила, показавши себе у новому наряді з глибоким декольте.

Вже понад п’ять років на телеканалі 1+1 знаменита ведуча, Неля Шовкопляс, радує телеглядачів о 7:00 у програмі “Сніданок”. Її постійним компаньйоном на проєкті являється Єгор Гордєєв. Публіці майже одразу прийшовся до вподоби цей тандем, оскільки ведучі одразу знайшли спільну мову та підхопили настрій друг друга. Вони зовсім різні, але доповнюють один одного ідеально. Неля — товариська та позитивна, а Єгор — стриманий та загадковий.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв полюбилися глядачам за харизму та позитив
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв полюбилися глядачам за харизму та позитив

Ба більше, тривалий час у мережі подейкували, що зіркові колеги не просто працюють разом, а й мають романтичні стосунки, оскільки доволі відверто поводилися один з одним прямо перед публікою. Знаменитості охоче фліртують, обіймаються та навіть дозволяють поцілунки перед об’єктивами камер.

І не дивно, що Єгор не може встояти перед розкішною українською красунею. Шовкопляс ще давно зламала стереотипи про жінок з пишною вродою. Вважалося, що артисти та інші знаменитості, які з’являються на блакитних екранах, повинні мати параметри ледь не 90-60-90. Але ведуча довела, що дівчата plus-size виглядають у кадрі не гірше, ніж зірки з модельними параметрами.

Неля Шовкопляс зламала усі стереотипи стосовно фігури знаменитості
Неля Шовкопляс зламала усі стереотипи стосовно фігури знаменитості

Знаменитість не тільки не соромиться своєї фігури, а й підкреслює її переваги. Неля обирає приталені сукні, які додають ще більшої виразності її фігурі піщаний годинник. Але не однією талією може похизуватися зірка. Шовкопляс має пишну, жіночу вроду, яку підкреслює вбранням з глибоким декольте, де дійсно є на що полюбуватися.

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс підкреслила сукнею переваги фігури
Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс підкреслила сукнею переваги фігури

Попри балачки в мережі, телеведуча має репутацію вірної та порядної дружини. Та хоч дітей зірка показує в інстаграмі доволі часто, про чоловіка знаменитості відомо доволі мало. Його звати Владиславом і на початку стосунків з Нелею він працював шкільним вчителем. Після народження двох дітей було логічним, що заробітної плати викладача буде недостатньо, щоб прогодувати велику родину. Тому чоловік швидко опанував професію айтішника і зараз працює у цій сфері.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс закінчила економічний факультет, але душа лежала до роботи на телебаченні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.