Пара на мільйон 2022: хто став переможцем реаліті та розділив між собою зароблену суму грошей

Хто став переможцем "Пара на мільйон" у дебютному сезоні шоу, вже не секрет для глядачів. Фінал нового проєкту став найяскравішим випуском з усіх, адже було багато інтриг, випробувань та навіть скандалів.

Багато хто дивився це шоу від А до Я та відразу обрав для себе ту пару, за яку вболівав весь час. Але тепер головна інтрига розкрита, і ті, кому вдалося подивитися суперфінал, знають, хто став переможцем. А от ті, кому завадила відсутність електроенергії, можуть поринути у світ шоу завдяки нашій статті.

Сам проєкт було відзнято ще 2021 році, тобто з того часу в житті учасників шоу багато чого змінилося та їх життя заграло новими фарбами, але про їх існування ми дізналися лише зараз. Це шоу поєднало два паралельні світи у вигляді чоловіків і жінок, які б в реальному житті навіть оком не повели один на одного, але, на зйомках вони потрапили в одне середовище, де основною метою було знайти порозуміння один з одним. Та, або знайти своє кохання у вигляді обраного партнера, або стати гідною командою та йти до перемоги попри всі випробування та перепони.

Аня та Влад, які знайшли кохання
Аня та Влад, які знайшли кохання

Варто сказати, що всі етапи шоу були дуже складними, адже учасникам потрібно було переборювати себе та змінюватися заради партнера, або цілого мільйона. Дехто зміг насправді знайти собі пару і не мільйон, а на життя. Такими щасливцями стали Аня та Влад, щоправда, за весь проєкт, вони не заробили ані копійки, проте знайшли те, чого за гроші не купиш. Та до суперфіналу пара не дісталася.

Даша та Андрій
Даша та Андрій

Також варто нагадати, що у минулому передостанньому випуску шоу покинула Даша та Андрій, між якими начебто були почуття та склалась доволі непогана команда і гроші були, проте через нерозуміння, як будуть виглядати їх стосунки поза проєктом, вони покинули його за крок до перемоги. А от у суперфінал потрапило дві пари – Марк і Насті та Денис з Вікою.

Хто став переможцем “Пара на мільйон”

Отже, у суперфіналі були дві абсолютно різні пари, Марк та Анастасія, між якими виникли справжні почуття та Денис і Віка, між якими є дружба та гарно вибудувана стратегія. Ці пари пройшли більше всіх випробувань та змогли проявити свої сили і довести всій країні, що навіть там, де є прірва, можна протягнути руку і йти разом одним шляхом.

Хто став переможцем Пара на мільйон
Хто став переможцем Пара на мільйон

Голосування проходило таким чином, що всі учасники віддавали свої голоси тій чи іншій парі, але навіть ведучі Леся Нікітюк та Роман Міщеряков не брали у цьому участі. Тому, шлях на шоу це лише шанс на перемогу, але ставлення інших учасників – вирішальне слово у питанні хто став переможцем реаліті.

Хто став переможцем Пара на мільйон
Хто став переможцем Пара на мільйон

Тож, всі вибувші учасники мали прийняти рішення і їх голоси розподілилися так, що перемогу та бажаний мільйон гривень отримала пара зі стратегією, тобто Денис Семенець та Вікторія Шрамко. Звісно, такого повороту подій ніхто не очікував, проте, рішення є таким і володарі грошей вже знають, як витратять ці гроші. Вікторія – бровіст та мріє про власний салон, от туди й піде більша частина грошей, а от як склалися стосунки пари після перемоги ми зможемо дізнатися згодом. А поки що можна лише порадіти за їх перевтілення та здійснення мрій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.