Доля українських зірок 2000-х: Марія Яремчук, брати Борисенки, Гайтана, Євгенія Власова, Максим Неліпа

Солодка "Мівіна", тетріс, шоколадки "Зодіак" від Рошен — що об'єднує усі ці речі? Всі вони були популярні в 2000-х. Так, як і Євгенія Власова, Гайтана, Марія Яремчук, Максим Неліпа. Чим зараз займаються зірки, чия епоха пройшла?

Колись ці знаменитості були на піку своєї популярності, а зараз не всі можуть згадати, як вони виглядають. Ми нагадаємо!

Марія Яремчук

Марія Яремчук — донька видатного Назарія Яремчука. Вона пішла шляхом батька, та здобула свою популярність як співачка. Кар’єру розпочала в 2012 році, коли стала учасницею шоу “Голос країни”, а в 2014 представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”, де зайняла 6 місце.
В 2018 році дівчина оголосила, що прощається зі сценою та поставила на паузу творчу діяльність. Але події 2022 року все змінили — зараз Яремчук поновила співочу кар’єру та навіть випустила свіжий хіт.

Марія Яремчук

Брати Борисенки

Улюбленці тисяч дівчат, біляві хлопці-двійнята Саша та Вова з “Фабрики зірок”, які співали наївні пісеньки різко зникли з медійного простору після 2013 року та замайоріли наново через 3 роки ніби з новою силою. Повернулись вони як дует BRO, коли після невдалих стосунків у обох братів відкрилося друге дихання — випускали пісні, знімали кліпи. Але вже в 2018 році брати знову перейшли в режим тиші. Зараз у соцмережах можна знайти сторінку лише одного з братів — Саші. Там він активно виступає проти війни та виражає свою громадську позицію, але нових пісень від братів чекати не варто.

Брати Борисенки

Гайтана

Співачка Гайтана свого часу підкупала своєю екзотичністю та незвичайним тембром голосу. Творчий шлях співачки розпочався ще в 90-х, але справжня слава прийшла до неї у 2000-х роках, коли вона почала експерименти зі звучанням. У 2012 призупинила свою діяльність після участі, щоб у 2016 відновити її під новим ім’ям Essami, але не надовго — співачка поринула в сімейне життя. У 2017 році народила доньку Сапфір-Ніколь, наразі займається її вихованням. Заміжня за продюсером Олександром Смартом.

Гайтана

Євгенія Власова

Співачку більшість пам’ятає як виконавицю пісень “Я — река” та “Я буду”, які були хітами 2000-х. Але в 2004 році поставила кар’єру на паузу через народження доньки. В 2009 з’явилась інформація про те, що у співачки онкологія, однак хвороба, за словами Власової не підтвердилась.
Співачка заявила, що в сфері шоу-бізнесу їй некомфортно, тому повертатися на сцену не збирається, хоча і стала учасницею “Танців з зірками”. Зараз же активно займається медитативними та духовними практиками.

Євгенія Власова

Максим Неліпа

Ведучий та актор Максим Неліпа грівся під промінням слави в період 2001-2010 років, коли на його рахунку були успішні проєкти на провідних каналах країни: “Підйом” на Новому каналі, шоу “Програй мільйон”, недільна лотерея “Хто там?”. Але потім ведучий раптово зник з телеекранів, та навіть просив шанувальників допомогти йому повернутися. І в нього вийшло — з 2018 року він став учасником “Дизель шоу”, де з’являється дотепер.

Максим Неліпа

Схожі статті