Світлана Лобода переплюнула Федишин і перерахувала 1 мільйон гривень на відбудову Ірпеня: “Підбиваю підсумки”

Світлана Лобода відома українська співачка, яка тривалий час жила та працювала в росії, але встигла схаменутися і вже надала величезну допомогу рідному місту та країні в цілому.

Світлана корінна українська артистка, вона народилась та виросла у нині зруйнованому місті Ірпінь. Дуже багато років, а точніше 8, якби каламбурно це зараз не звучало, але саме стільки років Лобода провела у країні агресора та будувала там кар’єру. І з самого початку повномасштабної війни, жінка мовчала про події, які коїть на нашій землі російська “армія”. Але як тільки справа торкнулася рідного міста співачки, вона одразу вирішила повернутися до України та організувати допомогу.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок

Таким чином артистка створила власний психологічний центр допомоги для тих, хто постраждав від злочинів росії. Та варто сказати, що він набув чималого попиту серед українців, адже насправді кожен з нас знає, як важко витримати психологічно всі ті жахи, які випали на нашу долю. Тому, більше тисячі звернень було щодня на гарячу лінію центру і психологи дійсно розбирали проблеми людей та надавали необхідну допомогу. Та крім цього, у центрі ще була й фінансова підтримка громадян.

Натомість народ та колеги дуже довго не сприймали дії Світлани щирими, адже на початку вона обрала мовчання. Та ніколи не пізно схаменутися та обрати вірний шлях. Тому немає сенсу засуджувати людину, краще її підтримати.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня

Також, у свій день народження артистка перерахувала 1 мільйон гривень на відбудову домівок у рідному Ірпені, а згодом оголосила благодійний концертний тур, де разом з фондом “Душа” збирала кошти на ту ж саму мету. І тепер Світлана перерахувала ще один мільйон гривень і поки що закрила збір.

Але надалі у співачки у планах зібрати певну суму грошей на відновлення приватних будинків в Ірпені. Отже, дії Світлани кажуть самі за себе, тому варто все ж таки нарешті дати їй шанс знову стати українкою для народу.

Схожі статті