Вова Дантес відверто зізнався, як почувається на місці батька дітей Міші Кацуріна: “В очах дітей тато класний”

Володимир Дантес вперше чесно розповів, як йому дається роль батька для дітей екс-друга Міші Кацуріна та як змінилась його думка про малят взагалі.

Дантес, у нових стосунках з Дашею Кацуріною взяв під крило не тільки її, а ще й двох дітей, дівчинку та малюка Ваню, з яким у Володимира особливий контакт. І варто сказати, що не кожен чоловік у сучасному світі наважиться будувати стосунки з жінкою, у якої вже є діти. Тому тут мужність  Дантеса варто підкреслити.

Отже, в новому інтерв’ю з Сергієм Лихводою “Розмова”, чоловіки торкнулися теми дітей нової обраниці Володі від колишнього друга Міші Кацуріна. Як вони розмежовують взагалі спілкування, адже Михайло завжди залишиться рідним батьком для малюків.

Дантес розповів про стосунки з дітьми Кацуріна

“Тут, взагалі все просто, якщо ми говоримо про дітей, то в них є мама і є тато. Діти живуть з мамою зараз і про тата ніколи, нічого поганого не можна казати. Ну, ми і не кажемо, він там проводить з ними час, може підростуть, щось побачать. Але, очах дітей, тато класний. В очах дітей мама класна. В будь-якій родині – це аксіома” – сказав Вова

Також, Володя  зізнався, що насправді від чайлдфрі, тобто та людина, яка не хоче дітей. Але діти Даші розтопили в його серці лід та змусили себе покохати усім великим дорослим серцем.

Дантес розповів про стосунки з дітьми Кацуріна

“Я ніколи не думав, що це так круто. Діти – це вау, але діти це так важко, це реально важко і паралельно це так круто. Вони висмоктують з тебе енергію і тут же тобі віддають її. І найстрашніше це те, що я починаю сумувати за ними” – зізнався Дантес.

Також Вова зазначив, що його дуже вражає той факт, що маленький Ваня вже впізнає його та навіть намагається вимовити його ім’я. Ще Вова додав, що з дітьми можна  шукати приколи всюди та навіть будь-які дрібниці вартують уваги.

Схожі статті