Леся Нікітюк після прем’єри пісні, презентувала українцям заспокійливу мантру: переплюнула Арестовича і Кіма

Леся Нікітюк останнім часом почала дивувати українців своїм співачки талантом, який раніше наколи не демонструвала і не казала, що вона так гарно співає.

Насправді Нікітюк від початку повномасштабної війни дуже сильно розкрилась як особистість та тим самим здивувала українців. Багато хто вважав Лесю зухвалою та невихованою, тому що крізь призму екранів їй малювали саме такий образ. Проте багато й тих, хто завжди захоплювався нею як жінкою та людиною з великим серцем.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма

Натомість Леся завжди була такою, яка вона є зараз, просто тепер обставини склалися таким чином, що інакше вчинити людині з її можливостями та аудиторією просто неможливо. Тому дівчина стала одним з головних волонтерів України. Ведуча надавала прихисток для біженців та годувала їх, збирала кошти на ЗСУ та їх потреби, чим займається і сьогодні.

Але це ще не все, чим здивувала телеведуча. Дівчина нарешті відкрила свій талант світові – вона заспівала, причому дуже талановито. Пісні Нікітюк направлені на підняття бойового духу українців та присвячені нашим перемогам.

І якщо раніше “народним заспокійливим” виступали Олексій Арестович та Віталій Кім, які діяли як колискова для багатьох українців. То тепер у народу з’явилась мантра від Лесі Нікітюк, яка працює як колискова або звук для медитації.

Певно, це не останнє чим нас здивує Леся, але вже її пісні відзначаються у головних хіт-парадах та їх наспівують дорослі й діти, а це вартує багато. І найцікавішим є те, що слова пісень телеведуча пише сама. Тож, поки що насолоджуємося заспокійливою мантрою та чекаємо від Лесі Нікітюк новий творчий шедевр, який буде чутно в кожній квартирі та на кожній вечірці.

Схожі статті