Фронтмен гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин зізнався, що вживав наркотики

Рок-музикант пережив чимало складних моментів, однак зумів вистояти завдяки коханій жінці.

Відомий український музикант, лідер групи «Друга Ріка» Валерій Харчишин здивував несподіваними подробицями особистого життя.

Співак розповів, як переживав складні моменти у програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна». Рокер не приховує, що в його житті були алкоголь і навіть наркотики. Він зізнався, що пробував наркотики. Але це були не важкі наркотики.

Рок-музикант пережив чимало потрясінь: переїзд до Києва, розрив з родиною, втрата рідного брата і дитини. Коли Харчишин ще на початку кар’єри переїхав з Житомира до столиці, в його особистому житті почалися проблеми. Через часті гастролі, роботу в столиці, щільний графік тріщало по швах сімейне життя артиста. Адже його дружина разом з дитиною залишилася в Житомирі.

Друга Ріка
Друга Ріка

«Само собою так сталося, що ми перестали і жити разом, і спілкуватися. Було дуже боляче. Тільки я думав про розлучення, відразу бачив сина. Тільки я відправляв його з Києва до Житомира, то сідав на “Дачній” і плакав», – згадав Валерій.

Не зламатися, відмовитися від шкідливих звичок Валерію допомогла нова кохана – Юлія, яку він знав ще з Житомира. Однак їхні стосунки розквітли вже в Києві.

Виявляється, найкращі хіти – «Так мало тут тебе», «Три хвилини», «П’ю з твоїх долонь» – музикант написав саме про Юлію. Співак зробив пропозицію руки і серця коханій жінці тільки через 8 років стосунків. І вийшло це в нього досить незграбно.

«Це був повний провал! Я написав їй смс! А потім вже прийшов з квітами», – розповів Валерій.

Схожі статті