Фронтмен гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин зізнався, що вживав наркотики

Рок-музикант пережив чимало складних моментів, однак зумів вистояти завдяки коханій жінці.

Відомий український музикант, лідер групи «Друга Ріка» Валерій Харчишин здивував несподіваними подробицями особистого життя.

Співак розповів, як переживав складні моменти у програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна». Рокер не приховує, що в його житті були алкоголь і навіть наркотики. Він зізнався, що пробував наркотики. Але це були не важкі наркотики.

Рок-музикант пережив чимало потрясінь: переїзд до Києва, розрив з родиною, втрата рідного брата і дитини. Коли Харчишин ще на початку кар’єри переїхав з Житомира до столиці, в його особистому житті почалися проблеми. Через часті гастролі, роботу в столиці, щільний графік тріщало по швах сімейне життя артиста. Адже його дружина разом з дитиною залишилася в Житомирі.

Друга Ріка
Друга Ріка

«Само собою так сталося, що ми перестали і жити разом, і спілкуватися. Було дуже боляче. Тільки я думав про розлучення, відразу бачив сина. Тільки я відправляв його з Києва до Житомира, то сідав на “Дачній” і плакав», – згадав Валерій.

Не зламатися, відмовитися від шкідливих звичок Валерію допомогла нова кохана – Юлія, яку він знав ще з Житомира. Однак їхні стосунки розквітли вже в Києві.

Виявляється, найкращі хіти – «Так мало тут тебе», «Три хвилини», «П’ю з твоїх долонь» – музикант написав саме про Юлію. Співак зробив пропозицію руки і серця коханій жінці тільки через 8 років стосунків. І вийшло це в нього досить незграбно.

«Це був повний провал! Я написав їй смс! А потім вже прийшов з квітами», – розповів Валерій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.