Як виглядає Надя Дорофєєва після двох днів без душу: відмилася після блекауту і переплюнула Настю Каменських

Окрім того, що життя в Україні зараз потенційно небезпечно через війну та обстріли, відсутність електропостання створює особливу атмосферу виживання для кожного українця. Знаменитості не є виключенням та показують, як вони справляються з блекаутом.

Безперечно, сьогодні, як і весь 2022 рік, Україна переживає скрутні часи. Війна забрала багато чого у нашого народу, але попри все українці залишаються сильні та незламні, що споконвіку характерно для нашої нації. Останній час багато громадян дізналися, що означає слово “блекаут” на власній шкурі. Від ударів агресора по енергетичній інфраструктурі країни понад десять мільйонів користувачів залишилися без світла та води, а багато хто навіть без опалення. Не виключенням стали й зірки українського шоу-бізнесу, які зараз перебувають в Україні.

Кожен українець отримав досвід життя в умовах блекауту
Кожен українець отримав досвід життя в умовах блекауту

Артисти по різному реагують на відсутність електроенергії у своїх домівках. Одні бачать у цьому романтику або змогу провести більше часу з сім’єю, інші викладають гнівливі сторіс, а дехто взагалі, жаліється, що складні випробування лягли на їх тендітні плечі. Проте є знаменитості, які ставляться до ситуації з гумором та не вішають носа. У своєму Instagram Надя Дорофєєва опублікувала фото, яке підписала словами:

“Два дні не мились. П’ятдесят шість годин без світла. Інтернет не ловить”.

Реакція підписників на новий пост Наді Дорофєєвої
Реакція підписників на новий пост Наді Дорофєєвої

Реакція підписників була доволі різною: одні намагалися підтримати виконавицю та нагадати, що навіть відсутність комунікацій не зможе зламати волю та дух українців, а інші навпаки — засудили співачку, нагадавши, що сьогодні є люди, яким набагато важче.

Проте Дорофєєва відповідально ставиться до прохань влади та енергетиків не навантажувати мережу загальними електроприладами. У сторіс зірка опублікувала кадри з репетиції де зауважила, що їх концертний майданчик має власні генератори. Знаменитість майже щоденно проводить багато часу на тренуваннях та репетиціях, чим не забуває ділитися з фанатами.

Надя Дорофєєва відповідально ставиться до прохань економити елекроенерію
Надя Дорофєєва відповідально ставиться до прохань економити елекроенерію

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була 7 років одружена з Володимиром Дантесом. Навесні цього року зіркова пара оголосила про розлучення.

Схожі статті